Zapeljana Zala sedaj tudi v knjigi

V Knjižnici Domžale je v ponedeljek, 14. marca 2016, potekala predstavitev nove knjige Mateje Kegel Kozlevčar »Zapeljana Zala«.

Z avtorico, domžalske pisateljico že svoje devete knjige Matejo Kegel Kozlevčar ter z gosti Tjašo Banko (novinarka), Sebastijanom Horvatom (avtor uspešnice Ljubezen ali dandanašnja farsa), ter Lidijo Bašič Jančar (terapevtka partnerske in družinske terapije ŠRCD) se je pogovarjala moderatorka Tinkara Rozina.

Knjiga predstavlja zgodbe treh deklet, Zale, ključnega lika v knjigi, Hane in Klare, ki vsaka zase in skupaj sprejemajo odnose in moške, ki vstopajo v njihova življenja. Zali pot nepričakovano prekriža Andraž, moški, ki zna z besedami, predvsem pa pove tisto, kar si ženska pri skoraj 30-ih, v dolgoletni zvezi, želi slišati. Kako daleč ga bo pripeljalo njegovo laskanje? Ali je njena zveza z zaročencem Aljošem res tako trdna kot je mislila in ne bo podlegla lepim besedam in čarom neznanca? Kakšno vlogo imajo pri vsem tem mediji?

Knjiga razkriva razmišljanja in vpogled v čustva žensk in moških, zgodbe pa predstavljajo življenjske situacije v katerih se lahko najde marsikdo.

Na predstavitvi knjige smo tako prisluhnili pogovoru z avtorico in gosti o odnosih, o vplivu medijev na sodobno družbo in o tem, kaj je sprejemljivo in kdaj prestopimo mejo.

Zapeljana Zala je deveta knjiga avtorice Mateje Kegel Kozlevčar, ki ustvarja kot Mateja A. Kegel in tretja samostojna knjiga v zbirki vročih zgodb.

Na predstavitvi knjige smo tudi poslušalci lahko goste spraševali o življenjskih odnosih ter o raznih stvareh, ki jih je pisateljica opisala tudi v knjigi. Več o pogovoru pa v zgornjem videu!

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Tagi