V Knjižnici Domžale v oktobru pričenjamo z dogodki – obvezne so spletne prijave

Pred nami je mesec oktober, ki ga pričenjamo s Tednom otroka. Tako najmlajše že v četrtek, 1. oktobra 2020 ob 17.00, vabimo k Pravljični urici, kjer bomo poslušali pravljico Slon Stane. Prihodnji torek, 6. oktobra 2020 med 17.00 in 18.00 pa vas skupaj z Zvezo prijateljev mladine Domžale vabimo k jesenskemu ustvarjanju. Ustvarjali boste pod mentorstvom Brede Podbevšek in Sabine Osolin. S seboj prinesite flomastre.

Število udeležencev na posameznih dogodkih je omejeno, zato je za vse dogodke v knjižnici obvezna spletna prijava. Na spletni strani knjižnice je v koledarju dogodkov ob posamičnem dogodku objavljena spletna prijavnica. V kolikor ne morete opraviti spletne prijave, pokličite na 01/722 50 80 (telefonska prijava je mogoča od ponedeljka do petka, med 8.00 in 11.00). Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Lepo vas vabimo tudi k izpolnjevanju ankete, ki smo jo pripravili za vas – prireditve v Knjižnici Domžale in njenih enotah bodo namreč potekale nekoliko drugače. Vaši odgovori nam bodo pomagali pri zagotavljanju dobrih storitev za vas.

Knjižnica Domžale vam zagotavlja, da bo dogodke izvajala ob upoštevanju vseh ukrepov za zaščito zdravja in varnosti vseh udeležencev in sodelujočih in da bomo upoštevali vsa priporočila in navodila Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Spremljajte našo spletno stran in družabna omrežja, kjer so vam na voljo najnovejše informacije!

Vabljeni, da se nam pridružite!

Knjižnica Domžale

Tagi