V Knjižnici Domžale bodo počastili Dan slovenskih splošnih knjižnic

Teden splošnih knjižnic: 18. - 22. november 2019

Teden knjižnic je priložnost, ko lahko spet poudarimo, da smo knjižnice najbolj dostopne kulturne institucije v našem okolju in da posedujemo vrednote, ki jih ljudje v sodobnem času najbolj pogrešajo.

Dan splošnih knjižnic, ki ga praznujemo 20. novembra, je priložnost, da pri vseh prebivalcih Slovenije spodbudimo zavedanje o tem, kako potrebna je knjižnica v življenju posameznika. Slovenska knjižnična mreža je odgovor na potrebe prebivalcev – knjižnica je v lokalni skupnosti dnevna soba kraja.

V počastitev Dneva slovenskih splošnih knjižnic vas danes vabimo v našo knjižnico, kjer si med 8.00 in 19.00 v BUKVARNI lahko izberete rabljene, stare in odpisane knjige. Lahko sodelujete tudi v nagradni ANKETI in nam zaupate, kako dobro poznate domoznansko zbirko in portal Kamra. Vabimo vas tudi k izpolnjevanju nagradni kviz za odrasle ALI VESTE?, za mladino pa smo pripravili KRIŽ KRAŽ.

Pridružite se nam tudi pri ostalih dogodkih, ki jih v Tednu knjižnic pripravljamo tako za odrasle kot za otroke in mladino.

Vabljeni v knjižnico!

Knjižnica Domžale

Tagi