V Cvetličarni Slovnik na ogled čudovita razstava adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev

Cvetličarna Slovnik v Ihanu in njena okolica se je ta vikend spremenila v čudovit razstavni prostor, na katerem so prava paša za oči novoletni aranžmaji, smrečice in adventni venčki. Na 8. tradicionalni razstavi in prodaji adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev je tudi letos možno videti različne zanimive in unikatne izdelke, ki so namenjeni okrasitvi prostorov in nam tako lepšajo praznike. Poleg dovršene idejne zasnove omenjene razstave, ki je vsako leto drugačna, pa v Cvetličarni Slovnik vedno sledijo tudi modnim trendom in smernicam. Poleg zlate in srebrne, ki sta vedno v modi v prazničnem decembrskem mesecu, so letos priljubljene zaobljene oblike, krogi, bele smreke, rdeče-bela-zelena kombinacija in modra barva.

Na razstavi adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev, razstavo si bo možno ogledati še v nedeljo, 25. novembra, med 10. in 15. uro, obiskovalci lahko vidijo različne zanimive in unikatne izdelke, ki so namenjeni okrasitvi prostorov in nam tako lepšajo praznike. Nekateri aranžmaji so prilagojeni za vhodna vrata, tiste s svečkami pa lahko postavimo na mizo. Smrečice, ki so različnih velikosti, so odlično nadomestilo za vse, ki doma nimate prostora za velika božična drevesca, ste bolj ekološko usmerjeni ali pa so vam ljubše domiselne miniaturne različice, ki ne zahtevajo sekanje dreves. V Cvetličarni Slovnik na splošno radi iščejo navdih v naravi, zato so izdelki narejeni večinoma iz naravnih materialov. Namesto navadne smreke pa v izdelkih uporabljajo nordijsko smreko. Z navadne smreke iglice odpadejo prej, zato je nordijska smreka veliko boljša izbira.

Cvetličarna Slovnik je družinsko podjetje iz Ihana, ki svoje stranke razveseljuje že 28 let.

Idejno zasnovo, postavitev razstave in temo dogodka si vsako leto zamisli idejni vodja cvetličarne, Boštjan Slovnik, ki s svojimi bogatimi izkušnjami in dovršenimi idejami poskrbi, da obiskovalci na razstavi uživajo v kreacijah. Poleg zlate in srebrne, ki sta vedno v modi v prazničnem decembrskem mesecu, so letos priljubljene zaobljene oblike, krogi, bele smreke, rdeče-bela-zelena kombinacija in modra barva. Vse novosti se seveda da videti na razstavi. V obeh dnevih razstave se jim bo pridružil tudi Božiček s fotografom Andražem Gregoričem, ki bo poskrbel, da se bodo otroci lahko v prazničnem okolju na dan razstave med 15. in 19. uro fotografirali z Božičkom. Za vnaprej dogovorjen termin lahko pokličete fotografa Andraža Gregoriča na spodaj navedeno številko.

Letos so v Cvetličarni Slovnik pripravili že 8. razstavo adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev.

Čudovito razstavo adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev, ki nam je pričarala prave praznični utrip, smo si v spremstvu Ditke Slovnik ogledali tudi mi. In res je kaj videi. Obiskovalci lahko razstavljene izdelke tudi kupijo, pri tem pa se je potrebno zavedati, da ko kupimo takšen izdelek, kupimo več kot eno stvar. Za vsakim izdelkom namreč stoji trdo in dolgotrajno delo. Za vsem tem stoji nešteto ur, dnevom, tednov in mesecev trdega dela, eksperimentiranja in poizkušanja, za katerimi pridejo momenti čiste sreče in zadovoljstva, včasih pa tudi razočaranja. Zato ne kupimo samo izdelka, ampak majhen košček srca, del duše in delček življenja ustvarjalca. Z nakupom podpremo ustvarjalca in njegov čas, ki je ustvarjal nekaj, kar ga resnično veseli.

Skozi praznično razstavo nas je popeljala Ditka Slovnik.

Vabljeni, da si ogledate čudovito razstavo, ki bo odprta še v nedeljo, 25. novembra 2018, med 10. in 19. uro. Prepričani smo, da boste začutili pravi praznični utrip.

Info:

  • 041 785 918 – Boštjan Slovnik
  • 031 504 434 – Andraž Gregorič

Za več informacij lahko poiščete Cvetličarno Slovnik tudi na Facebook profilu ali spletni strani: www.cvetlicarna-slovnik.si.

Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar

Tagi