Zaključek fotografskega natečaja Brati gore

Ob mednarodnem dnevu gora 11. decembra smo v Knjižnici Domžale pripravili fotografski natečaj z naslovom Brati gore. Vsako leto se Stalni sekretariat Alpske konvencije pokloni kulturni dediščini Alp z vsealpskim Festivalom Brati gore, ki ga sestavlja mozaik dogodkov v organizaciji naših partnerjev iz celotnih Alp in tudi izven njih. 

Prejeli smo prispevke devetnajstih ljubiteljev fotografije. Vsaka fotografija se nas je dotaknila in nas popeljala tja, kjer je pozdrav bolj iskren in korak bolj gotov. Najlepše se vam zahvaljujemo za poslane prispevke. Ni nas navdušila le številčna udeležba, ampak tudi in predvsem vaša kreativnost ter ljubezen do gora. Vabimo vas, da se nam pridružite tudi v prihodnje.

Vljudno vas vabimo, da si ogledate razstavo, ki smo jo za vas pripravili v prostorih Knjižnice Domžale. Poleg tega pa smo razstavo pripravili tudi v spletni obliki.

Tri najboljše fotografije so:

1. mesto: Pot v neznano /Foto: Tjaša Štanta/

2. mesto: /Foto: Jurij Struna/

3. mesto: Opazujeva rojstvo dneva /Foto: Borut Peršolja/ 

Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje, vse pa vabimo, da se nam pridružite pri naši natečajih in skupaj z nami iščete tiste najlepše trenutke, ki jih je vredno za vedno zajeti in zamrzniti v času.

Vabimo vas, da si razstavo ogledate v prostorih Knjižnice Domžale med 22. februarjem 5. marcem. Prav tako pa vas vabimo, da si razstavo ogledate tudi v virtualni obliki.

Maruša Pavlič in Kristina Galun, Knjižnica Domžale

 

Tagi