Urban Vidmar predstavlja novo pesem “Brat moj”

Urban Vidmar po uspešnici z naslovom “Kreten” z veseljem predstavlja svojo najnovejšo pesem “Brat moj”, kjer, iskreno izrazi odnos, ki ga deli s svojim bratom.

Besedilo je napisano po resničnih dogodkih iz njegovega otroštva in odraščanja. Vse in še več je dozivel z svojim bratom, ki ga ima še danes neizmerno rad, ker mu je stal ob strani v najbolj ključnih trenutkih njegovega življenja. Pesem bi rad posvetil vsem, ki imajo sestro, brata, več njih. Urban pravi “Oni so naša kri. Za vedno.”

POVEZAVA DO PESMI

Urban o skladbi: “Pesem poudarja razlike v najinih osebnostih. Medtem, ko je moj brat blestel z boljšimi ocenami in je izkazoval mirno ter pridno naravo, sem jaz, po drugi strani, sprejel divjo stran, pogosto povzročal staršem trenutke skrbi in frustracij. Skupaj sva pa delile tisoče takšnih in drugačnih zgodb od vožnje s starim avtomobilom, ki sva ga, kar dobro uničila, skupnih veselic in bližine, ki ga imajo le bratje.

Urban v pesmi priznava divji in brezskrbni duh, ki je zaznamoval njegovo osebnost, postavljen ob bolj umirjeno naravo njegovega brata. “Brat moj” ni le pesem; je osebno razmišljanje, pesem o kompleksnosti bratskih odnosov in glasbena pot, ki poslušalce vabi, da se povežejo s svojimi lastnimi zgodbami.

Urbana lahko najdete in mu sledite tudi na spodnjih povezavah:
INSTAGRAM
FACEBOOK
POVEZAVA DO PESMI

Polona Mežnar; Foto: Urban Vidmar

 

Tagi