Tudi letos si boste lahko v Domžalah poletne filme ogledali pod zvezdami

Kmalu se bo Mestni kino Domžale že šestič preselil na prosto v Češminov park. Tam si boste lahko ob koncih tedna (četrtek, petek in sobota) med 5. in 21. julijem ter med 30. avgustom in 1. septembrom 2018, pod zvezdami ogledali 12 poletnih filmskih projekcij. Poleg brezplačnega ogleda filmov bodo potekale tudi dodatne aktivnosti, od otroških delavnic, sejma plakatov in še kaj. Osvežili pa se boste lahko v filmski kavarni.

Kino v parku bo svoja vrata odprl v četrtek, 5. julija 2018, ob 20.30 s koncertom Godbe Domžale. Ob 21.30 uri pa boste lahko »zlezli« v posteljo šestih protagonistov. Na platnu seveda, kjer bodo zavrteli slovensko komično dramo Prebujenja.

Vse projekcije Kina v parku so brezplačne. Na voljo je 200 sedežev, sedežnega reda in rezervacij ni, če želite pa lahko prinesete tudi svoje lastne stole, ležalnike in piknik odeje! Češminov park se nahaja ob Plečnikovi ulici v Domžalah. Parkiranje je omogočeno tik ob parku, na parkirišču OŠ Domžale in pri stanovanjskem naselju Bistra. V parku je odprta tudi filmska kavarna, ki bo na dneve projekcij obratovala do 01:00 ure. V slučaju slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61), če pa bo projekcijo prekinil dež, bodo film isti konec tedna v nedeljo predvajali v Mestnem kinu Domžale.

Ustvarjalna filmska stojnica
Vsak petek v času Kina v Parku | 19.00 do 21.00, ob paviljonu v Češminovem parku | boste lahko ustvarjali “stop motion” filme, pikselirali in se igrali z optičnimi igračami.

Spored letošnjega Kina v parku si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Miha Ulčar; Foto: Kulturni dom Franca Bernika Domžale

Tagi