Trgovina SAM Jarše vas vabi na brezplačno glasbeno predstavo Sneguljčica

Dragi otroci in starši. Trgovina SAM JARŠE vas vabi na BREZPLAČNO glasbeno predstavo SNEGULJČICA, ki bo v soboto, 31. januarja ob 11.00 uri. Brezplačne vstopnice so vam na voljo na www.sam.si. Veselimo se vašega obiska. SAM JARŠE, Preserska cesta 1, Zg. Jarše, RADOMLJE.

Vsem znano Sneguljčico v izvedbi operne pravljice za male in velike otroke, bosta odigrala domačinka Eva Černe in Klemen Torkar, ki je to predstavo tudi ustvaril sam, od začetka do konca. V predstavi nastopa v več vlogah – od princa do zle kraljice; Eva pa v vlogi Sneguljčice.

Predstava traja 45 minut in je zasnovana tako, da je vsakič malce drugačna, ker vsebuje elemente interakcije, kjer sedem palčkov vedno na novo predstavljajo otroci, izbrani iz publike. Predstavo, ki je v osnovi namenjena otrokom, so odlično sprejeli tudi starejši gledalci. In če otroci pravljico doživijo dobesedno, jo starejši v interakciji likov, kjer prepoznajo vsakdanje situacije iz življenja, ki so sicer krute, a se jim ob tej priložnosti pošteno nasmejijo.

V soboto, 31. januarja 2015, ob 11. uri, boste lahko v trgovini Sam Jarše navijali za Sneguljčico. Vabljeni na ogled predstave. Brezplačne vstopnice so vam na voljo na www.sam.si.

Tagi