Ste pripravljeni na najzabavnejše šale na temo šole?

Profesor Kuzman mlajši. Monokomedija o di(v)jakih in (m)učiteljih

Letošnji 19. kulturni poletni festival Studenec 2019, se je po tradicionalnem uvodnem koncertu v cerkvi sv. Lenarta na Krtini že preselil v Poletno gledališče Studenec. Po razprodani zaključni prireditvi Festivala Slovenska polka in valček 2019 (31.5.), bo na oder poletnega gledališča v nedeljo, 2. junija 2019, ob 21. uri stopil Profesor Kuzman mlajši, z monokomedijo o di(v)jakih in (m)učiteljih. Predstava, ki je nastala v režiji Perice Jerkoviča, prinaša najbolj zabavne šale na temo šole.

Uroš Kuzman je dolgoletni stand up komik, ki ga cenijo tako kolegi kot občinstvo. Je edini doktor matematike med komiki, vodi oddajo Ugriznimo znanost na Televiziji Slovenija in poje v zabavnem sedemčlanskem Šaleškem študentskem oktetu.

V svoji monokomediji popelje občinstvo na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje, šolske izlete in špricanje. V predstavi, ki je začela pohod po slovenskih odrih, se v polni blok uri prelevi v profesorja, ki smo si ga vsi vedno želeli, saj je sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje
zanima to, kako iz občinstva izvleči največ smeha.

Predstava traja uro in 30 minut in nima odmora.

⇒ Rezervacija vstopnic 

Miha Ulčar; Foto: Jernej Kokol

Tagi