S profesorjem Kuzmanom mlajšim v svet najzabavnejših šal na temo šole

Profesor Kuzman mlajši – monokomedija

Po dvo ali tri-mesečnem premoru od aktivnosti v osnovni šoli, srednji šoli ali na fakulteti, smo znova sedli v šolske klopi. Srečali smo stare sošolce, dobili nove, …  odvisno seveda od tega, v katerem razredu ali letniku smo.

Zdaj ste tako učenci, dijaki, študentje, kot tudi njihovi starši, stari starši, sosedje, prijatelji, …  pripravljeni, da vas Uroš Kuzman popelje v svet najzabavnejših šal na temo šole.

Skupaj z njim gremo na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje. Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ – smeha.

Dolgoletni stand-up komik, izjemno cenjen tako s strani kolegov kot strani občinstva, je širšo prepoznavnost dosegel z nastopi v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem, kjer je pošteno popekel Jana Plestenjaka in – na njegovo izrecno željo – tudi samega predsednika Boruta Pahorja. Poznamo ga tudi iz oddaje Ugriznimo znanost na RTV Slovenija in kot člana zabavnega Šaleškega študentskega okteta. S predstavo Profesor Kuzman mlajši je v osmih mesecih nastopil že skoraj 100-krat in vedno navdušil še tako raznoliko publiko.

Da se razumemo, šola je resna stvar in jo moramo tudi resno jemati. Delo šolarjev, dijakov in študentov je učenje. Pa vendar je to tudi kraj in čas kjer se tkejo vezi, ki so za naša življenja izredno pomembne. Naj učitelj in učenec, profesor in dijak, profesor in študent in na drugi strani tudi starši najdemo skupno pot, da nam bo vsem skupaj »Šola v veselje«.

Učenje je potovanje v znanje.

Kdaj: sobota, 12. 10. 2019 ob 20.00 uri

Kje: Kulturni dom Vir pri Domžalah

Cena vstopnic: 15,00 eur

Prodaja vstopnic: 051 811 678 in vstopnice.kdvir@gmail.com

Prevzem vstopnic: 1 uro pred predstavo 

Facebook dogodek: Profesor Kuzman mlajši

Tagi