S koncertom filmske glasbe Godbe Domžale se zvečer odpira letošnji Kino v parku

Danes zvečer se Mestni kino Domžale že petič za tri tedne seli na prosto v Češminov park v Domžalah. Tam si boste lahko ob koncih tedna (četrtek, petek in sobota) med 6. in 22. julijem pod milim nebom ogledali 9 poletnih filmskih projekcij. Letni kino bodo danes odprli ob 20.30 s koncertom Godbe Domžale, ki se bo tokrat posvetila filmski glasbi, nato pa se večer nadaljuje s projekcijo najboljšega muzikala tega leta in dobitnikom šestih oskarjev, Deželo La La.

Tudi letos si boste v Češminovem parku v Domžalah ogledali filme pod zvezdami. Poleg projekcij filmov, pripravljajo tudi spremljevalne dogodke. Pred projekcijami dveh slovenskih filmov: Pojdi z mano (13.7.) in Pr’Hostar (22.7.) se bosta Kinu v parku pridružili ekipi filmov, pred obema pa bodo predvajali tudi dva izvrstna kratka filma (V modrino ter Dober tek, življenje!).

Vabljeni tudi na spremljevalne dogodke, še posebej na filmsko stojnico, ki bo vsak dan od 19.00 do začetka filma namenjena predvsem najmlajšim. Letos boste lahko znova odnesli vaš najljubši filmski plakat z "sejma plakatov”, za nagrade pa se boste lahko potegovali v natečaju za enominutni video.

Vse projekcije Kina v parku so brezplačne. V parku je na voljo 200 sedežev, če želite pa lahko prinesete tudi svoje lastne stole in ležalnike, če pa radi posedate na travi, priporočamo piknik odeje! Kot vsako leto bo pri pavilijonu v Češminovem parku obratovala filmska kavarna z vsem, kar potrebujete za prijeten ogled večernega filma. Prvo pivo bo na voljo uro pred projekcijo.

Češminov park se nahaja ob Plečnikovi ulici v Domžalah. Parkiranje je omogočeno tik ob parku, na parkirišču OŠ Domžale in pri stanovanjskem naselju Bistra. V slučaju slabega vremena se projekcija prestavi na nedeljo.

Spored letošnjega Kina v parku, si lahko ogledate TUKAJ.
 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Godba Domžale, arhiv Domžalca
Tagi