Razstava foto utrinkov s prireditve Veter v laseh

Teden dni po športno rekreativni prireditvi Veter v laseh, ki jo je organiziral Center za mlade Domžale v sodelovanju s Športno unijo Slovenije in Športno atletskim društvom Mavrica, je v prostorih Centra za Mlade potekalo odprtje razstave foto utrinkov s te prireditve ter še plakatov in ostalih izdelkov, ki so jih izdelali otroci na ustvarjalni delavnici.

Letošnje prireditve Veter v laseh, ki je prvič potekala v Češminovem parku v Domžalah, se je udeležilo 490 otrok iz šestih domžalskih šol, ki so se pomerili na 26 delavnicah. Delavnice so izvedla društva in organizacije iz Domžal, vključevale pa so tako športne preizkuse, kot spoznavanje varovanja okolja, reševalcev, gasilcev, policistov in ne nazadnje literarne in ustvarjalne delavnice. Otroci so dopoldne preživeli kar se da športno in da so svojo energijo lahko sproščali na zdrav in družaben način.

Na odprtju razstave foto utrinkov s prireditve Veter v laseh, ki je potekalo v četrtek, 24. septembra 2015, je direktorica CZM Domžale Tinkara Koleša podelila tudi nagrade najboljšim ekipam in sicer sta nagradi prejeli po dve najboljši ekipi iz vsake sodelujoče osnovne šole. Obenem se je zahvalila tudi vsem sponzorjem in Občini Domžale ter vsem sodelujočim društvom in organizacijam, ki so poskrbeli, da je prireditev uspela kar se da odlično.

Nagrade so prejele naslednje ekipe:

Osnovna šola Domžale
1. ekipa: 6A-3
2. ekipa: 8B-4

Osnovna šola Dob
1. ekipa: Zajčki
2. ekipa: Gepardi

Osnovna šola Venclja Perka
1. ekipa: Trisport
2. ekipa: Bejbe

Osnovna šola Rodica
1. ekipa: Spongebob
2. ekipa: Hitri volki

Osnovna šola Dragomelj
1. ekipa: Ribe
2. ekipa: Želve

Osnovna šola Roje
1. ekipa: Kar bo pa bo
2. ekipa: Magic

Več o sami prireditvi Veter v laseh si lahko preberete TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi