Razstava cvetja na Cvetoči jeseni

Danes, 22. oktobra, je v prireditvenem šotoru pri Termah Snovik potekala zanimiva prireditev Cvetoča jesen. Rokodelke Turističnega društva Tuhinjska dolina so razstavljale rože iz krep papirja in druge rokodelske izdelke.

Stojnice so se šibile od prečudovitih rož, katere je včasih prav težko ločiti od pravih. Razstavljavke so bile deležne številnih pohval, kajti marsikateremu obiskovalcu se je zdelo prav nenavadno, kako lepi izdelki nastanejo pod njihovimi spretnimi prsti.

Na prireditvi so bili tudi drugi razstavljavci. ki so razstavljali svoje izdelke. Dogodek je popestrila Godba Tuhinjska dolina. Prireditev je popestril tudi bogat in zabaven kulturni program, zbrane pa sta nagovorila predsednik društva g. Ivan Hribar in Direktor zavoda za turizem Kamnik, g. Luka Svetec.

Proti koncu je prišla na vrsto razglasitev najlepše urejenih domačij Tuhinjske doline. Zmagovalec natečaja je Miro Kosmatin iz Markovega. Drugo mesto sta dosegla Ivi in Srečo Bajde iz Golic, Marta Piskar iz Motnika pa je tretja. Dogodek je privabil lepo število obiskovalcev.

Avtor: Drago Sopčič, TD Tuhinjska dolina

 

Tagi