Bralci – virtualna galerija učencev Osnovne šole Rodica

Kipci bralcev, ki so jih ustvarili mladi umetniki Osnovne šole Rodica ob mentorstvu Katarine Škofic in Viviane Škrabec, so predstavljeni v virtualni galeriji. Bralci so postavljeni tudi na različne lokacije v domačem kraju.

Virtualna galerija učencev Osnovne šole Rodica poteka v sklopu praznovanja kulturnega praznika “Živa kultura v Domžalah”, v okviru katerega so v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale v sodelovanju z Občino Domžale pripravili bogat program prireditev, od gledaliških predstav, filmov, razstav, delavnic in pogovorov – za stare in mlade. S svojimi prispevki bodo sodelovali tudi nekateri zunanji izvajalci iz naše občine, kar dokazuje, da je kultura na domžalskem tudi v težkih časih še kako živa.

Virtualno galerijo učencev Osnovne šole Rodica, ki si jo lahko ogledate v videu zgoraj, bo za ogled na voljo do ponedeljka, 8. februarja 2021.

V času med četrtkom, 4. februarja in ponedeljkom, 8. februarja, vas čaka na spletnih in družabnih straneh Kulturnega doma, Občine Domžale, Visit Domžale in portala domžalec.si pestra izbira prireditev, ki dokazujejo, da je domžalska kultura še kako živa tudi v času, ko so naše dvorane, galerije in muzeji zaprti.

Miha Ulčar; Foto, video: OŠ Rodica

 

Komentarji uporabnikov
Tagi