Razstava adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev v Cvetličarni Slovnik

Cvetličarna Slovnik je družinsko podjetje iz Ihana, ki svoje stranke razveseljuje že 28 let. Poleg bogate ponudbe cvetlic in cvetličnih aranžmajev skozi leto, se zadnji vikend v novembru okolica Cvetličarne Slovnik spremeni v čudovit razstavni prostor, kjer so prava paša za oči novoletni aranžmaji, smrečice in adventni venčki. Prav vsak razstavljen izdelek je unikaten in izdelan ročno. V soboto, 24. in nedeljo, 25. novembra 2018, bo Cvetličarna Slovnik priredila že 8. tradicionalno razstava adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev.

Na razstavi adventnih venčkov in novoletnih aranžmajev obiskovalci lahko vidijo različne zanimive in unikatne izdelke, ki so namenjeni okrasitvi prostorov in nam tako lepšajo praznike. Nekateri aranžmaji so prilagojeni za vhodna vrata, tiste s svečkami pa lahko postavimo na mizo. Smrečice, ki so različnih velikosti, so odlično nadomestilo za vse, ki doma nimate prostora za velika božična drevesca, ste bolj ekološko usmerjeni ali pa so vam ljubše domiselne miniaturne različice, ki ne zahtevajo sekanje dreves. V Cvetličarni Slovnik na splošno radi iščejo navdih v naravi, zato so izdelki narejeni večinoma iz naravnih materialov. Namesto navadne smreke pa v izdelkih uporabljajo nordijsko smreko. Z navadne smreke iglice odpadejo prej, zato je nordijska smreka veliko boljša izbira.

Idejno zasnovo, postavitev razstave in temo dogodka si vsako leto zamisli idejni vodja cvetličarne, Boštjan Slovnik, ki z bogatimi izkušnjami in dovršenimi idejami poskrbi, da obiskovalci na razstavi uživajo v kreacijah. Poleg zlate in srebrne, ki sta vedno v modi v prazničnem decembrskem mesecu, so letos priljubljene zaobljene oblike, krogi, bele smreke, rdeče-bela-zelena kombinacija in modra barva. Vse novosti se bo videlo na razstavi, ki bo v Cvetličarni Slovnik v Ihanu (nasproti Mercatorja) potekala v soboto, 24. in nedeljo, 25. novembra 2018, od 10. do 19. ure.

Letos nas bo obiskal tudi Božiček s fotografom Andražem Gregoričem, ki bo poskrbel, da se bodo otroci lahko v prazničnem okolju na dan razstave med 15. in 19. uro fotografirali z Božičkom. Za vnaprej dogovorjen termin lahko pokličete fotografa Andraža Gregoriča na spodaj navedeno številko.

Otroci se bodo na dan razstave lahko v prazničnem okolju fotografirali z Božičkom.

Po ogledu razstave Cvetličarna Slovnik vedno poskrbi še za prijetno druženje ob čaju in kuhanem vinu ter domačih dobrotah.

Info:

  • 041 785 918 – Boštjan Slovnik
  • 031 504 434 – Andraž Gregorič

Vabimo vas, da si ogledate galerijo slik, kjer je le delček aranžmajev iz preteklih razstav. Za več informacij lahko poiščete Cvetličarno Slovnik tudi na Facebook profilu ali spletni strani: www.cvetlicarna-slovnik.si.

Naročnik oglasa: Cvetličarna Slovnik

Tagi