Zadnji dan v avgustu bo še posebej dišalo in brbotalo

Kuhʼna v Mengšu

Na tržnem prostoru pri gasilsko-godbenem domu v Mengšu bodo v soboto, 31. avgusta 2024, priznani gostinci znova pripravili jedi z okusi, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne sladokusce. Obeta se še ena priložnost za kulinarične gurmanske užitke, prepletene z izbrano glasbo in dostopnimi cenami.

Kdaj? V  soboto, 31. avgusta 2024, od 11. ure dalje

Kje? Na tržnem prostoru pri gasilsko-godbenem domu v Mengšu.

Na tržnem prostoru vas bodo pričakali srčni in prijazni nasmehi starih in novih kuharskih mojstrov. Medtem ko bo iz njihovih loncev, ponvic in žarov dišalo, cvrčalo, klokotalo in brbotalo po okusnih dobrotah, bodo ti mojstri kulinarike zanesljivo poskrbeli za pester izbor jedi, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne brbončice. Med uživanjem v teh kulinaričnih specialitetah vas bo spremljala osupljiva glasba domačih izvajalcev, vključno z veterani Mengeške godbe, ki bodo poskrbeli za prijetno vzdušje.

Raznolik in cenovno ugoden izbor jedi je odlična priložnost, da obiščete zadnje letošnje melodije okusov in glasbe ter ob prijetnem druženju s prijatelji in znanci obudite spomine na športne dogodke iz dopustniškega obdobja.

Mengeška Kuh’na bo tako znova omogočila prijetno srečanje občanov in obiskovalcev iz drugih krajev.

Tudi glasbena spremljava je odlično pripravljena, da bo še polepšala vzdušje in vas sprostila:

  • veterani Mengeške godbe,
  • Sejmarji,
  • harmonikarski orkester,
  • Tuhinjski fantje in trio Vesolje.

Skupaj s ponudniki kulinaričnih dobrot se bodo organizatorji dogodka – Občina Mengeš, Turistično društvo Mengeš, Toma prireditve, KD Mihaelov sejem – tudi na zadnji letošnji Kuhʼni v Mengšu potrudili za skrbno pripravljeno ponudbo, kar ob njihovem vljudnem povabilu resnično velja preveriti in se prepričati.

Pripravite se na dan, poln prijetnih vonjav in okusov, ki bodo napolnili vaše srce in dušo, ter uživajte v bogatem programu kulinaričnih in glasbenih užitkov.

Se vidimo 31. avgusta 2024 po 11. uri v Mengšu!

Naročnik oglasa: Kulturno društvo Mihaelov sejem

Tagi