Večer z legendarno glasbo: Help! A Beatles Tribute prihaja v Kavarno Hiša

V priljubljeni Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah se pripravljajo na naslednji butični koncert, ki bo potekal na čudovitem vrtu kavarne. Vabljeni v sredo, 29. maja 2024 ob 19.30 uri, ko bo prostore kavarne napolnila glasba legendarnih Beatlov!

Skupina Help!, ki posnema svetovno znane The Beatles, prihaja iz Naklega. Člani skupine so Matic Pelcel (John Lennon), Žiga Stanonik (George Harrison), Gašper Oblak (Ringo Starr) in Ernie Mendillo (Paul McCartney), ki je po rodu sicer Američan.

Člani skupine HELP! – A Beatles Tribute s svojim energičnim nastopom in natančnostjo ne le da igrajo in pojejo kot pravi The Beatles, temveč jim sledijo tudi v videzu, saj nastopajo v značilnih suknjičih, z avtentičnimi inštrumenti ter pričeskami. Z več kot 600 koncerti na številnih prizoriščih doma in po Evropi vas bodo HELP! – A Beatles Tribute popeljali v občutek, da ste dejansko na koncertu liverpoolske četverice. Njihov glasbeni repertoar vključuje skladbe legendarnih The Beatles, ki publiko ponesejo nazaj v šestdeseta. Občinstva nikoli ne pustijo ravnodušnega.

Lepo vabljeni v sredo, 29. maja 2024, ob 19:30 uri, v prekrasen ambient Kavarne Hiša na še enega izmed butičnih koncertov, ki jih za letošnjo pomlad in poletje pripravljajo v romantičnem vzdušju priljubljene kavarne.

Vsi koncerti bodo izvedeni ne glede na vremenske razmere, zato si pravočasno rezervirajte vstopnice, ki so že na voljo na telefonski številki 041 701 080 ali osebno v Kavarni Hiša, kjer jih lahko tudi prevzamete.

Lepo vabljeni.

KAVARNA HIŠA NAPOVEDUJE:

12. 6. 2024 DAN D

19. 6. 2024 VLADO KRESLIN

26. 6. 2024 TOMI & GUŠTI

10.7. 2024 ADI SMOLAR

 

Avtor: Saša Obersnu; Foto: Kavarna Hiša

Tagi