Vabilo na prireditev: “Tuhinjska dolina v pesmi in besedi”

Mešani pevski zbor Mavrica iz Srednje vasi pri Kamniku vabi vse ljubitelje glasbe in kulture na že peto prireditev Tuhinjska dolina v pesmi in besedi, ki bo v petek, 18. oktobra 2024, ob 19. uri v avli Osnovne šole Šmartno v Tuhinju.

Namen prireditve je predstavitev in promocija kulturnih ustvarjalcev iz Tuhinjske doline. Program bo pester, z glasbenim večerom ljudskih, narodnih, narodno-zabavnih in zabavnih pesmi. Dogodek bo popestrila Dramska skupina KD Srednja vas pri Kamniku s skečem z naslovom Izgubljena beseda.

MePZ Mavrica iz Srednje vasi v Tuhinjski dolini je lani praznoval 40-letnico z koncertom “Tuhinjska dolina v pesmi in besedi”. Decembra so nastopili z avstrijskim zborom Village Voices iz Rauchenwartha. Redno sodelujejo na prireditvah, letos so peli na maši v Šmartnem, imeli božični koncert, sodelovali na reviji pevskih zborov in drugih dogodkih.

Na odru bo več kot 50 nastopajočih, v glasbenem delu pa boste lahko prisluhnili tudi nastopom skupin in posameznikov: UNA 2 s T’hina, Ansambel Štos, Neža Zore s citrami, pevka Petra Osolnik, Ljudski pevci iz Tuhinjske doline, MePZ Društva upokojencev Motnik-Špitalič ter člani Kulturnega društva Srednja vas pri Kamniku.

Ne zamudite priložnosti za nepozaben kulturni večer v družbi izjemnih lokalnih talentov!

Povabilo ustvarjalcem za udeležbo na naslednjih prireditvah

MePZ Mavrica vabi razne kulturne ustvarjalce (pevce, glasbene ali igralske skupine ter posameznike) iz Tuhinjske doline, ki bi se želeli predstaviti na naslednjih tovrstnih prireditvah, da jih kontaktirate. Z veseljem vas bodo vključili med nastopajoče. Kontakt: pavla.sustar@gmail.com, Pavla 031 766 222.

Avtor: Saša Obersnu; Foto: Miro Pivar

Tagi