V Kavarno Hiša prihaja Klemen Slakonja s Small Bandom

Poletni vrtovi se počasi prebujajo in že vabijo prve obiskovalce, željne druženja in uživanja ob prijetni glasbi in drugih nastopih. Sezono prireditev bodo zagnali tudi v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah, in sicer v petek, 17. maja ob 19. uri, ko bo sezono glasbenih koncertov otvoril Klemen Slakonja v spremstvu Small banda. 

Klemen Slakonja je vsestranski umetnik, ki ste ga lahko zasledili v različnih vlogah od igralca, komika, televizijskega voditelja, imitatorja do pevca. Le kdo se ne spominja odmevne pesmi Vladimir Putin – Putin, Putout, ki je na Youtubu dosegla skoraj 55 milijonov ogledov. Slakonja je s svojimi igralskimi, pevskimi in imitatorskimi talenti prodrl tudi izven slovenskih meja.

V Kavarno Hiša prihaja Slakonja v družbi Igorja Leonardija, Tadeja Kampla in Janeza Gabriča, ki bodo poskrbeli za zabaven glasbeni večer, poln iskrivega humorja. Glasbeni repertoar bo zelo raznolik, saj se bodo glasbeniki sprehajali med različnimi glasbenimi zvrstmi. Kot sami pravijo, Ni, da ni od rocka, swinga, jazza, popa, pa vse do turbofolka in opere, domačih in tujih izvajalcev. Da pa ne bo ostalo samo pri priredbah, so repertoar zapolnili tudi z avtorskimi uspešnicami.

V petek, 17. maja ob 19.00 uri lepo vabljeni v Kavarno Hiša na butični koncert Klemna Slakonje in Small banda.

Butični koncerti in predstave so v Kavarni Hiša izpeljani na prostem pod streho ob vsakem vremenu, zato se v teh spomladanskih večerih toplo oblecite. Pravočasno si rezervirajte vstopnice, saj je njihovo število omejeno. Vstopnice so že naprodaj, in sicer na tel. št.: 041 701 080 ali osebno v Kavarni Hiša, kjer vstopnice tudi prevzamete.

Lepo vabljeni.

Avtor: Saša Obersnu; Foto: Kavarna Hiša

Tagi