Praznični koncert Godbe Domžale

Ob prazničnem dnevu, v nedeljo 26. decembra je Godba Domžale v Športni dvorani Domžale izpeljala svoj tradicionalni praznični koncert.

Kljub temu, da je bilo potrebno pri planiranju ogromno previdnosti, pa je Godbi uspelo, ob upoštevanju vseh pogojev, publiki pričarati resnično čudovito glasbeno doživetje.

Prvi del koncerta pod taktirko dirigenta Gregorja Vidmarja so godbenice in godbeniki izvedli samostojno. Občinstvo v dvorani je po slovenski himni slišalo fanfare, koračnico, Straussovo Kaiser Walzer, skladbo z božičnim napevom ter Rock Symphony, ki je stilno napovedala osrednjega gosta koncerta. Na odru se je Godbi pridružil tudi pevec Omar Naber, ki je v dvorano prinesel dodatno energijo in ob spremljavi Godbe zapel nekaj svojih največjih hitov.

Godba Domžale je skupaj z dirigentom ponovno izvedla krasen koncert, ki je skupaj z Omarjem Naberjem in voditeljem Tonijem Cahunekom v dvorani vzdušje dvignilo na najvišjo raven in prav to odlično vzdušje vsem nam daje upanje, da v novo leto vsi skupaj vstopimo energični in polni pozitivne energije.

Avtor: Občina Domžale; Foto: Vido Repanšek

Tagi