Magnifico napolnil Športno dvorano Domžale

Dan žena poln ljubezni

Dan žena, ki se je originalno imenoval Dan delovnih žena, je mednarodni praznik žensk, ki ga vsako leto 8. marca praznuje približno 100 držav po celem svetu. Je dan, ko praznujemo enakopravnost in dosežke žensk. Boj za enakopravnost žensk se je začel leta 1889. Prvič so praznik žensk praznovali leta 1913, takrat še 19. marec. Leta 1945 so ženske dokončno dobile volilno pravico. 

V petek, 8. marca 2024, je domžalski Blunout organiziral koncert Magnifica ob Dnevu žena. V čast ženskam je na oder Športne dvorane Domžale stopil vsem znani in veliki glasbenik Magnifico s svojo glasbeno ekipo. Na odru so z njim muzicirali odlični glasbeniki. Športna dvorana je tako pokala po šivih saj se je zbrala skupaj kar preko 1700 glava publika, katero pa so večinoma zastopale dame, žene, dekleta, ženske.

Pred samim začetkom smo govorili z organizatorji, ki so nam zaupali, da so v veselem pričakovanju tako velikega koncerta. Priprava na tak koncert je izziv in pol, ki prinese s seboj veliko dela in organizacije. Iz majhnega udobnega kluba Blunout prestaviti oder v veliko večjo dvorano prinese tudi malo nervoze pravi ekipa Blunouta, a hkrati povedo, da nič zato. Ob pogledu na vse nasmejane in srečne obraze obiskovalk in obiskovalcev nam povejo, da se ves trud poplača in jim da dodatnega elana za še kakšen tako lep večer.

Magnifico je v večeru glasbenega spektakla poslušalce navdušil z dvournim koncertom. Grla obiskovalcev so lahko skupaj z glasbenikom zapela vse njegove največje uspešnice med katerimi vsekakor ni šlo brez hitov, kot so: “Silvija, Samo ljubezen, In ko enkrat bom umrl, Sonce posijalo, Hir aj kam, hir aj go, Cici Mici, Tivoli” in še mnoge, mnoge druge. Publika je plesala, prepevala, se zabavala in glasbenike nagradila z ogromnimi aplavzi.

Po koncertu so organizatorji na svojih socialnih omrežjih o večeru zapisali: “Foto utrinki s petkovega koncerta Magnifica na Dan žena. Hvala vsem obiskovalcem, hvala Magnificu in njegovi ekipi in hvala vsem, ki ste na kakršenkoli način pripomogli k izvedbi tega lepega večera. Definitivno ni zadnji večji koncert, ki ga bomo izvedli! Kmalu že izdamo, kaj pripravljamo novega.” Več foto utrinkov lahko najdete TUKAJ.

Ob takem večeru lahko Klubu Blunout čestitamo za prekrasno ogranizacijo večera, se zahvalimo Magnificu z njegovimi glasbenimi kolegi in vsem damam še enkrat voščimo vse dobro za njihov dan, ki naj bo kar vsak, ne samo tisti 8. marca.

Avtor: Polona Mežnar; Foto: Jure Ogrin Photography

Tagi