Butični koncert glasbene skupine DAN D v Kavarni Hiša

Butični koncerti ponujajo edinstveno, kakovostno in osebno glasbeno izkušnjo. Tokrat bo za to edinstveno izkušnjo poskrbela glasbena skupina DAN D, ki prihaja v Kavarno Hiša 12. junija ob 20.00.

Butični koncerti ponujajo bolj intimno in osebno izkušnjo tako za poslušalce kot za izvajalce. Letni vrt Kavarne Hiša omogoča tesnejši stik med občinstvom in glasbeniki, kar vsakič znova ustvarja bolj osebno povezavo in močnejši čustveni odziv. Glasbeniki običajno bolj eksperimentirajo in izvajajo svoje skladbe na drugačen način in sledijo vzdušju publike.

Glasbena skupina DAN D je nedvomno ena tistih skupin, ki zna svoje skladbe preobleči v povsem drugačne glasbene aranžmaje. Tako je leta 2012 nastala tudi turneja Tiho, kateri je sledila še izdaja albuma. DAN D se lahko pohvali z bogato diskografijo, ki jo niza že od leta 1997.

Glasbena skupina DAN D, ki je ena izmed najbolj prepoznavnih in priljubljenih rock skupin v Sloveniji, je v zadnjih petih letih dosegla več pomembnih uspehov. Skupina je večkrat sodelovala s simfoničnimi orkestri, kar je prineslo nove interpretacije njihovih skladb in ustvarilo edinstvene glasbene izkušnje.

V letu 2023 so izdali album “Milimeter,” ki je nadaljeval njihovo glasbeno evolucijo. Album je bil dobro sprejet in je ponovno pokazal njihovo sposobnost, da se prilagajajo in razvijajo, hkrati pa ohranjajo svojo prepoznavnost in kakovost.

Skupina DAN D še naprej ostaja pomemben del slovenske glasbene scene, njihovi dosežki v zadnjih petih letih pa pričajo o njihovi predanosti, inovativnosti in povezanosti s poslušalci. DAN D bodo stopili na oder Kavarne Hiša v sredo, 12. junija ob 20.00. Pravočasno si zagotovite vstopnice, saj je število obiskovalcev omejeno.

Vabimo vas na butične koncerte in predstave v Kavarno Hiša, ki potekajo na prostem pod streho ne glede na vremenske razmere. Ker je število vstopnic omejeno, vam svetujemo, da si jih pravočasno rezervirate. Vstopnice so že na voljo in jih lahko rezervirate na telefonski številki 041 701 080 ali osebno prevzamete v Kavarni Hiša.

Veselimo se vašega obiska!

KAVARNA HIŠA NAPOVEDUJE:

19. 6. 2024 VLADO KRESLIN

26. 6. 2024 TOMI & GUŠTI

10. 7. 2024 ADI SMOLAR

 

Avtor: Saša Obersnu; Foto: Kavarna Hiša

Tagi