Prihaja Pomladni show koncert Godbe Domžale

Tako kot vsako leto bo Godba Domžale tudi letos izvedla pomladni koncert, ki pa bo letos malo drugačen, kot pretekla leta. V soboto, 20. maja 2017, ob 20. uri v Športni dvorani Domžale pripravljajo pravi spomladanski show koncert, ki so ga poimenovali Godba v gibanju, kar pomeni, da tokrat domžalski godbeniki ne bodo nastopili na odru ampak na igrišču, kjer bodo skupaj s plesnimi gosti izvedli pravi show program.

Sveži vtisov iz Španije se godbenice in godbenike z dirigentom Damjanom Tomažinom še naprej urijo v veščinah figurativnih elementov. Ves začetek koledarskega leta in vso pomlad so podredili korakanju in učenju novih koreografij – likov in trikov. Vse to bodo predstavili na posebnem koncertu, ki ga bodo popestrili s posebnimi plesnimi gosti: Plesna šola Miki in Domžalske mažoretke. Koncert, ki bo potekal ob Tednu ljubiteljske kulture, bo povezoval Juš Milčinski.

Vabljeni v soboto, 20. maja 2017, ob 20. uri v Športno dvorano Domžale na Pomladni show koncert Godbe Domžale. Na koncert, ki ga zagotovo še niste videli in nad katerim boste navdušeni. Domžalski godbeniki vedno presenetijo!

Vstop je prost!

Za pokušino si krajši video z vaje Godbe Domžale lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Godba Domžale
Tagi