Poletno presenečenje: Filmsko kopališče

Davnega leta 1994 so na filmska platna prikorakali nepozabni liki celovečernega risanega filma Levji kralj in nam za vedno ukradli srce. Čas je, da se nova generacija poda na afriško pustolovščino s Simbo, Timonom, Pumbo in ostalimi junaki, tokrat v animirani obliki. Da bo izkušnja še bolj nepozabna, si film oglejte med namakanjem nog ali na blazini iz domžalskega bazena.

Mestni kino Domžale in Zavod za šport in rekreacijo Domžale tudi med letošnjim poletjem pripravljata presenečenje … Filmsko kopališče! V sredo, 24. julija 2019, ob 21.30 uri si boste lahko na domžalskem kopališču ogledali družinsko pustolovščino Levji kralj, novo verzijo animiranega filma iz leta 1994, s katero se bomo znova podali v osrčje afriške savane, kjer se rodi bodoči kralj.

Na kopališču bo na voljo 250 stolov, dobrodošle so tudi blazine, odeje in brisače. Bazen je v času projekcije odprt, tako, da si lahko film ogledate tudi iz vode, zato lahko prinesete napihljive blazine, plavalne obroče in ostale pripomočke za plovbo na bazenu. Tudi med projekcijo veljajo pravila obnašanja na bazenu.

Levji Kralj

družinska pustolovščina / The Lion King / režija: Jon Favreau / scenarij: Jeff Nathanson, Brenda Chapman, Irene Mecchi, Jonathan Roberts, Linda Woolverton / glasovi: Seth Rogen, Donald Glover, Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones, Billy Eichner, Keegan-Michael Key, Beyoncé / 2019, ZDA / distribucija: 2i film / 118’ / podnapisi, 6+

Na filmska platna prihaja srčna in večna zgodba, ki smo jo v animirani verziji vzljubili leta 1994. Spet se bomo podali v osrčje afriške savane, kjer se rodi bodoči kralj živali. Po smrti svojega očeta Mufase želi mladi Simba prevzeti prestol, čemur nasprotuje njegov zlobni stric Scar, ki ima povsem svoje načrte. Začne se borba z že znanim izdajstvom, dramo in strašno tragedijo. S pomočjo prijateljev mora Simba hitro odrasti in si priboriti tisto, kar mu pripada.

INFORMACIJE IN VSTOPNICE | Filmsko kopališče | Kopališče Domžale, Kopališka 4 | organizacija: Mestni kino Domžale in Zavod za šport in rekreacijo Domžale | projekcija se prične ob 21.30 uri | cena vstopnice: 5 Eur | vstopnice: blagajna Kulturnega doma Franca Bernika Domžale (Ljubljanska 61), mojekarte.si ter dve uri pred projekcijo na blagajni kopališča | ob bazenu je na voljo 250 stolov, veseli bodo tudi vaših brisač in blazin … in ne pozabite na kopalke!

Miha Ulčar; Foto, video: Zavod za šport in rekreacijo Domžale, Mestni kino Domžale

 

Tagi