Pokaži, kaj znaš – za dober namen!

Vabilo na dobrodelno kulturno prireditev OŠ Venclja Perka

Na Osnovni šoli Venclja Perka letos obeležujemo 40. obletnico položitve temeljnega kamna za obstoječo šolsko stavbo. Ob tej priložnosti organiziramo dobrodelno prireditev »Pokaži, kaj znaš – za dober namen!«, ki bo v torek, 27. novembra 2018, ob 18. uri v Kulturnem domu Franca Bernika v Domžalah.

Na prireditvi bodo nastopili naši učenci s plesnimi, pevskimi in glasbenimi točkami z namenom, da bi zbrali čim več sredstev za posodobitev šolske knjižnice in za nagrajevanje učnih dosežkov. Podelili bomo tudi nagrade za najboljše literarne in likovne prispevke učencev na temo prijateljstva in medsebojnega sodelovanja, ki sta skupaj z zgodovino šole rdeča nit prireditve. Prispevke bomo objavili v priložnostni publikaciji in koledarju, ki bosta naprodaj na prireditvi. Po prireditvi je predvideno druženje v preddverju kulturnega doma.

Prisrčno vas vabimo, da se nam pridružite pri našem praznovanju in s svojo prisotnostjo na prireditvi podprete nastopajoče.

PROGRAM

Uradni del s podelitvijo nagrad za najboljše prispevke literarno-likovnega natečaja

»Šola, učitelji, sošolci – moji prijatelji«

Kulturni program

Nastopajo: Otroška navijaška skupina Leaders Unifed z Leo Cvijanovič, Lauro Tršinar in Vito Žajdela, Mladinska navijaška skupina Leaders Unifed s Stelo Brulc, Zalo Colarič, Nežo Kos in Lejo Žajdela, Jaka Avsec (harmonika), Katja Zorman (kitara), Brina Ana in Nika Barbara Burnik, Tija Sovič ter Amadej Tibaut (klavir), Vid Čargo, Nina Mežnar, Zoja Prašnikar, Adora Tibaut in Trio Violine Villas z Brino Švarc (violina), Gal Podjavoršek (violončelo), plešejo Lina Kovač, Lia Selšek in Pia Zabret Verbole, pojejo Nina Mežnar, Cicizbor ter Otroški in mladinski zbor OŠ Venclja Perka.

Voditelja: Pia Štamcar, Aljaž Praznik

Organizator: Osnovna šola Venclja Perka Domžale

Režija: Ajda Špacapan

Vstopnice za ogled dobrodelne prireditve OŠ Venclja Perka “Pokaži, kaj znaš – za dober namen!”, ki bo v torek, 27. novembra 2018, ob 18. uri v Kulturnem domu Franca Bernika (Ljubljanska 61, Domžale) so že v prodaji.

Vstopnice lahko kupite ob delavnikih od 10. do 12. ure, ob sredah tudi od 15. do 17. ure v upravi Kulturnega doma Franca Bernika Domžale (vhod z dvorišča, kletni prostori) ter uro pred pričetkom prireditev na blagajni Kulturnega doma Franca Bernika Domžale.

Informacije in rezervacije vstopnic po telefonu 01/722 50 50. Rezervirane vstopnice je potrebno prevzeti v roku 2 dni od rezervacije – po tem roku gredo vstopnice naprej v prodajo. Cena vstopnice je 6 EUR.

Vaš prispevek lahko tudi nakažete OŠ Venclja Perka, Ljubljanska 58a, Domžale, na transakcijski račun SI56 0122 3603 0649 585, pri NLB d. d. (BSLJSI2X), sklic: SI00-500-271118, namen »DONACIJA 271118«. Veseli in hvaležni bomo za vsak prispevek, saj bo učencem v spodbudo pri njihovih nadaljnjih dobrodelnih in učnih prizadevanjih. Se vidimo!

Patricija Verbole, vodja projekta

 

Tagi