Pogovor z mlado pisateljico v kavarni MGC Bistrica

Beletrinini trubadurji

Beletrinini trubadurji je zanimiv projekt, v sklopu katerega se številni Beletrinini avtorji odpravljajo na poletno popotovanje širom po Sloveniji, z željo, da bi se na številnih organiziranih dogodkih, v živo srečali z ljubimi bralci. Obiskali bodo izbrane kraje med Koprom in Piranom, podali pa se bodo tudi od Tržiča do Metlike.

V Domžalah se bodo ustavili v četrtek, 2. julija 2020, ob 17.00 uri na terasi kavarne MGC Bistrica. Starostnikom in vsem ljubiteljem književnosti bodo pobližje predstavili Gabrielo Babnik, mlado pisateljico, kritičarko in specialistko za afriško književnost, s katero se bo pogovarjala Katja Šifkovič. Leta 1979 rojena avtorica romana Tri smrti (nominiran za letošnjo nagrado Kresnik), je na svoje pisateljsko delo opozorila že s prvencem Koža iz bombaža, za katerega je prejela nagrado Slovenskega knjižnega sejma. Evropsko nagrado za književnost pa je prejela leta 2013, in sicer za roman Sušna doba.

Prepričani smo, da nas čaka prijetno druženje in vsekakor zanimivo kramljanje z mlado pisateljico Gabrielo Babnik, zato lepo vabljeni v našo družbo tudi vi.

Za organizacijo dogodka se zahvaljujemo Tadeji Rode Teran, Knjižnici Domžale, pri sami izvedbi bomo pa pomagali tudi mi.

Vidimo se v četrtek, 2. julija 2020 ob 17.00 uri na terasi kavarne MGC Bistrica. V kolikor bi zaradi zaostritve ukrepov prišlo do odpovedi dogodka, vas bomo o tem vsekakor obvestili.

Ekipa MGC Bistrica

Tagi