Po Cesti Besa bo Kino v parku danes obiskal Pobesneli Max

Včeraj zvečer se je Češminov park v Domžalah spremenil v Kino v parku, kjer so si obiskovalci lahko ogledali film pod zvezdami. Tako bo tudi danes in jutri ter še prihodnja dva tedna, ob četrtkih, petkih in sobotah. Obiskovalci pa si filme na prostem lahko ogledajo brezplačno.

Kino v parku je v uvodu postregel s slovensko romantično komično dramo Pot v raj. Danes zvečer ob 21.30 uri, pa bodo prišli na vrsto ljubitelji prave akcije. Na sporedu bo namreč Pobesneli Max: Cesta Besa. Gre za nadaljevanje legendarne post-apokaliptične trilogije Maxa …

Češminov park se nahaja ob Plečnikovi ulici v Domžalah. Parkiranje je omogočeno tik ob parku (zelo omejeno število mest), na parkirišču Osnovne šole Domžale in pri stanovanjskem naselju Bistra. Velik del površine pred platnom je pokrit s travo, zato so dobrodošle tudi piknik odeje. Ob prizorišču bo tako kot minula leta, odprta filmska kavarna.

Na sporedu v petek, 3. julija 2015: Pobesneli Max: Cesta Besa

Mad Max: Fury Road / akcijski film / režija: George Miller / scenarij: George Miller, Brendan McCarthy, Nick Lathouris / igrajo: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne, Josh Helman, Nathan Jones, Rosie Huntington-Whiteley, Riley Keough, Zoë Kravitz, Abbey Lee, Courtney Eaton, John Howard, Richard Carter / 2015, ZDA, Avstralija / distribucija: Blitz film & video distribution / 123’ /

V nadaljevanju legendarne post-apokaliptične trilogije Maxa preganja burna preteklost in prepričan je, da bo preživel le, če preostanek svojih dni po tem svetu vandra čisto sam. A vseeno se zaplete s skupino ubežnikov, ki se prebija skozi puščavo v bojnem vozilu z vladarico Furioso za krmilom. Pobegnili so iz trdnjave, ki jo obvladuje Immortan Joe; slednjemu so izmaknili nekaj nenadomestljivega. Ves besen zbere skupaj svoje poveljnike ter se brez milosti požene za ubežniki v akcije polni cestni vojni.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Kino napovednik
Tagi