Odstrti pogledi knjižnice

Ob 10-letnici sodobne multimedijsko opremljene knjižnice

Danes v Knjižnici Domžale praznujemo 10. obletnico selitve v nove prostore. Oktobra 2005 je za vse knjig in obknjižničnih dejavnosti željne obiskovalce na stežaj odprla vrata nova, sodobna multimedijsko in računalniško opremljena knjižnica in tako na najlepši način proslavila svoj 101. rojstni dan.

V ta namen smo pripravili bukvarno, anketne vprašalnike o zadovoljstvu z delom knjižnice in zaposlenih, za najmlajše pa knjižno uganko.

Vabimo tudi k prelistavanju knjig in revij, izposoji gradiva ter ogledu treh večjih razstav. Prav zdaj si lahko ogledate razstavo DEKD – 365 dni praznovanj (v okviru Dnevov evropske kulturne dediščine), ki so jo pripravili učenci in učitelji OŠ Rodica ter razstavo, ki obeležuje 70. rojstni dan revije Ciciban. To razstavo si lahko ogledate na oddelku za otroke in mladino in je na ogled od 28. septembra do 11. oktobra.

Od 12. oktobra dalje bo na ogled razstava Odstrti pogledi knjižnice, kjer bodo razstavljene najboljše fotografije udeležencev fotografskega natečaja.

Vabljeni, da se nam pridružite in praznujete z nami!

Avtor: Katja Šimenc, Knjižnica Domžale
Tagi