Vabljeni na gledališče brez omejitev v Dom kulture Kamnik

Začenjamo z Gašperjem Bergantom

Dom kulture Kamnik ponovno obratuje z vso zmogljivostjo. Nič več presledkov med ljudmi, ki se imajo radi, vsak obiskovalec šteje in vsak stol je preštet. 227  jih ima dvorana Doma kulture Kamnik in najbolj nas veseli to, da bodo stoli ponovno polni zadovoljnih, kulture, umetnosti in druženja željnih gostov, prav tako pa s sprostitvijo ukrepov odpiramo in ponovno oživljamo tudi bar v Klubu Kino dom, ki bo odprt v času abonmajskih predstav.

Čisto prvi marec bo smešen. Smejali se bodo abonenti abonmaja Kam’na’smeh, pa tudi ostali, ki bodo prišli do vstopnice, da prisluhnejo standupu Gašperja Berganta.

torek, 1. marec, ob 19.30, Velika dvorana DKK
Abonma Kam’na’smeh

Gašper Bergant
standup

za abonma Kam’na’smeh, za izven
Vstopnina: 17 € /15 €*
*upokojenci, mladi do 26 let

Maistrov abonma, po izjemnih in pretresljivih januarskih Bakicahprvič v zgodovini gostimo predstavo Anton Podbevšek Teatra iz Novega mesta. Črna koža, bele maske, odlična predstava o stereotipih, ki je, kot bi bila pisana prav za ta trenutek, a je v svojem bistvu, žal,  brezčasna. Predstava je v bila v Ljubljani pred kratkim razprodana, v juniju pa je uvrščena v redni tekmovalni program Borštnikovega srečanja.

četrtek, 3. marec, ob 19.30, Velika dvorana DKK
Maistrov abonma

Anton Podbevšek teater: Črna koža, bele maske
plesno glasbena predstava

za Maistrov abonma, za izven
Vstopnina: 17 € /15 €*
*upokojenci, mladi do 26 let

V nadaljevanju marca sledi nova predstava za naše najmlajše abonente, abonente abonmaja Kam’nček, tokrat v izvedbi lokalnih ljubiteljev kulture. Boj med žabami in mišmi, predstava kulturno umetniškega društva Oksimoron.

četrtek, 10. marec, ob 18.00, Velika dvorana DKK
Abonma Kam’nček

KUD Oksimoron: Boj med žabami in mišmi
igrana predstava

za abonma Kam’nček, za izven
Vstopnina: 5 €

Za gledališke težkokategornike sredi meseca prihaja Baal, produkcija Slovenskega mladinskega gledališča. Osnovno delo Baal je delo izjemnega Bertolda Brechta. Popolno adaptacijo je za to predstavo napisal Andrej Rozman Roza. Zrežiral je Vito Taufer. Igrajo Godnič, Varga, Ivanušič, Vastl in podobni odličneži, z glasbo v živo Vasko Atanasovski plus Dejan Lapajna na kitari in Marjan Stanič na bobnih.

četrtek, 17. marec, ob 19.30, Velika dvorana DKK
Maistrov abonma

Slovensko mladinsko gledališče: BAAL
drama

za Maistrov abonma, za izven
Vstopnina: 17 € /15 €*
*upokojenci, mladi do 26 let

Avtor: Dom kulture Kamnik; Foto: Dom kulture Kamnik

 

Tagi