V Hiši Kavarna večer poezije in glasbe s Katrinas in Manco Košir

Hiša Kavarna v Dobu pri Domžalah pričenja s spomladanskim ciklom butičnih koncertov v zunanjem predelu kavarne, skrbno opremljene v »Vintage stilu« in lepo vabi k prijetnemu druženju in poslušanju melodičnih ritmov številnih glasbenih gostov v soju večernih luči.

Zima še ni rekla zadnje besede in navkljub mrazu, sončni žarki postajajo vse pogumnejši, toplejši in vse pogosteje nas nežno ter prijetno božajo po koži. V nas prebujajo željo po prijetnem druženju in sproščenem kramljanju in če temu dodamo še poslušanje melodičnih ritmov in nastopov različnih glasbenih skupin, je občutek še toliko lepši.

V Hiši Kavarna se že intenzivno pripravljajo na cikel butičnih koncertov, ki bodo znova potekali v zunanjem predelu kavarne, skrbno opremljene v »Vintage stilu« in deloma na rajskem vrtu, kjer pogled seže do Julijskih Alp. Butični koncerti bodo potekali v romantičnem soju večernih luči ter v prijetnem ambientu kavarne, ki se nahaja v domačiji, zgrajeni v sredini 18. stoletja.

Na praznik zaljubljencev ali na Valentinovo lepo vabljeni v prijeten ambient butične kavarne Hiša Kavarna na večer poezije in glasbe. V goste prihajajo Katrinas in Manca Košir, večerno druženje pa so poimenovali Žarki za srce.

Žarki za srce predstavljajo pravi balzam za dušo, objem za srce in navdih za ušesa. Z ljubeznijo vas bodo objele članice skupine Katrinas ob akustični spremljavi benda s čudovito avtorsko glasbo in poezijo po izboru Mance Košir, ter nekaterimi njenimi novimi Srčnicami.

Koncert bo potekal v Hiši Kavarna v torek, 14. 2. 2023 ob 19.uri. Vstopnice so že v prodaji.

Vsi koncerti bodo izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato lepo vabljeni, da si vstopnice rezervirate že danes. Cena vstopnice je15 €, priskrbite pa si jo lahko v Hiši Kavarna v Dobu pri Domžalah ali na tel št. 041 701 080.

Lepo vabljeni

Petra Petravič; Foto: Hiša Kavarna

Tagi