V Domžalah bo odmevala zlata doba slovenske popevke

Preljubi ljubitelji in predrage oboževalke zimzelenega. Nastopil je čas za novo povabilo.

Na odru športne dvorane Domžale bo odmevala slovenska popevka v izvedbi Simfoničnega orkestra Domžale – Kamnik in dveh odličnih vokalistk, morda najbolj vroči pevki na jazz sceni – Nina Strnad in Ajda Stina Turek.

V Poletni noči bo Orion sijal, Vračala se bo pomlad, Zemlja pa bo plesala in to Med iskrenimi ljudmi. Nad mestom se bo danilo, ščebetale bodo Lastovke in Zvezde bodo padale v noč, ko bo že Vozil me vlak v daljave … Samo nasmeh bo pa bolj grenak. Joj, Zlati prah imaš v očeh, prav Zato sem noro te ljubila. Ko Vzameš me v roke (seveda Brez besed), Ne prižigaj luči v temi, raje se sprehodi čez Šuštarski most …. Pa Ne čakaj pomladi, ne čakaj na maj, Ura brez kazalcev nas priganja …

Koncert bo v soboto, 17. septembra, ob 20:00 v Športni dvorani Domžale. Orkestrsko zasedbo bo zavoljo bigbandovskih zahtev oplemenitilo še nekaj drugih uglednih glasbenikov.

Karte v predprodaji po ceni 12 eur si do 16. septembra lahko zagotovite na blagajni Kulturnega doma Franca Bernika ali preko spleta. Na dan koncerta bo cena vstopnice 15 eur.

Lepo vabljeni,

Simfoniki Domžale – Kamnik

 

Tagi