V Češminov park se vrača kino v parku

Ob Plečnikovi ulici v Domžalah, se nahaja priljubljen Češminov park, ki bo v izbranih poletnih vikendih gostil raznovrstne filme, namenjene ljubiteljem velikih filmskih platen. 

Prihajajoči trije poletni vikendi bodo tako namenjeni uživanju ob gledanju filmov na prostem, v prijetni in sproščeni atmosferi Češminovega parka, kjer bo na voljo 250 sedežev, brez sedežnega reda in rezervacij.

Za občutek domačnosti, lahko s seboj prinesete vaš najljubši ležalnik ali piknik odejo, s pomočjo katerih bo ogled filma še lepši in prijetnejši.

Vse projekcije Kina v parku so brezplačne. Jeklene konjičke lahko parkirate tik ob parku ( število mest je omejeno), na parkirišču OŠ Domžale in pri stanovanjskem naselju Bistra.

Kino na prostem ima svojevrsten šarm in privlačnost. Na ogled bodo številni izbranim filmi, bogatega žanrskega repertoarja, ameriške in tudi evropske produkcije. Med drugim si boste lahko ogledali alter, akcijsko ter romantično komedijo, mladinski film in pa dva dokumentarna filma. Ena za reko – zgodba Save ter “2017

Podrobnejše informacije o programu so dostopne na spletni strani Kulturni dom Franca Bernika Domžale

Lepo vabljeni tudi na osvežitev v filmsko kavarno (Kavarna Češmin), ki bo v času filmskih projekcij obratovala še uro dlje po zaključku filmov.

V slučaju slabega vremena, bodo projekcije potekale v Mestnem kinu Domžale (Ljubljanska 61).

Petra Petravič; Foto: Kulturni dom Franca Bernika Domžale

Tagi