Tribal Hafla – predstava modernega orientalskega plesa

Kulturni dom Franca Bernika Domžale lepo vabi v soboto, 4. februarja 2023 ob 18.uri na ogled predstave modernega orientalskega plesa Tribal Hafla, kjer bodo na odru skupaj z Manco Pavli zaplesale tečajnice, ki plešejo v okviru društva KUD TARAB. Doživeli boste širok spekter Tribal plesa in njegovih stilizacij, pa tudi kakšno presenečenje!

Manca Pavli je profesionalna plesalka in pedagoginja, ki je skupaj z društvom KUD TARAB predana širjenju in krepitvi Tribal Fusion plesne kulture. Pod njenim vodstvom se Tribal Fusion plesa učijo ženske vse od popolnih začetkov, pa do “pro” skupine.

Preko giba, kostumografije in skupnosti plesalke negujejo svoj opolnomočen plesni jaz in spodbujajo razvoj svoje plesno izrazne moči.

Na odru se jim bodo pridružile tudi gostujoče solistke in skupine iz drugih koncev Slovenije – Ritualke pod vodstvom Nadie Džamastagič, skupina Noir pod vodstvom Lune Noir, Fenix tribe pod vodstvom Ines Basle Gorišek, KUOD BAYANI in drugi! S svojim Fusion stilom pa bo goste očarala tudi Patrizia Pin iz Italije.

Tribal Hafla; foto: Bojan Okorn

“Hafla” je arabska beseda, ki pomeni druženje ali zabavo, ki je namenjena proslavljanju!

Pridite v Kulturni Dom Franca Bernika tudi vi in doživite ritme modernega orientalskega plesa v soboto 4. februarja 2023 ob 18. uri.

Vstopnice: 10eur (15eur na dan predstave)

Petra Petravič; Foto: KD France Bernik/Bojan Okorn

 

Komentarji uporabnikov
Tagi