Titov sin v Mladinskem centru Mengeš

Mladinski center Mengeš lepo vabi v petek, 16. decembra 2022, ob 17. uri na predstavitev romana Titov sin. Predstavitev je brezplačna, potekala bo v živo v prostorih Mladinskega centra Mengeš in preko Zoom aplikacije. Pogovor z Andražem Rožmanom, avtorjem romana in socialno delavko iz zavoda Dom na Krasu, Dutovlje bo vodil Uroš Rangus.

Roman Titov sin bralcu predstavi zgodbo o razburkanem prijateljstvu med brezdomcem in novinarjem, ki o njem piše knjigo.

“Klemen je pisec oglasov in bivši novinar, razočaran nad svetom, v katerem vladata denar in licemerstvo. Frenk je občasni brezdomec, ki se je že večkrat znašel v psihiatričnih ustanovah, sicer pa je poln idej, ki se vedno znova izjalovijo. Med obema se splete prijateljstvo z vzponi in padci, ki Klemnu pomaga preseči lastno naivnost in vlogo žrtve patriarhata, medtem ko Frenk – ki želi, da Klemen o njem napiše knjigo – upa, da bosta skupaj našla odgovor na vprašanje, kdo je njegov oče….

Pisanje knjige bo pripeljalo do razkritja družinske skrivnosti obeh.

Lepo vabljeni v prostore Mladinskega centra Mengeš v petek, 16. 12. 2022, ob 17. uri. Pogovor pa lahko v živo spremljate tudi preko Zooma aplikacije s pomočjo predhodne PRIJAVE.

Petra Petravič; Foto: Mladinski center Mengeš

Tagi