Terme Snovik razpisujejo že 14. literarni natečaj

V počastitev prihajajočega meseca kulture v Termah Snovik razpisujejo tradicionalni, že 14. literarni natečaj. Namen natečaja je vzpodbuditi posameznike, otroke in odrasle, da se zazrejo v svoje misli, se poigrajo z besedami in sestavijo rime, saj je tudi miselna telovadba blagodejna za naše počutje in dušo. Tokrat vas vabijo, da ustvarjate na temo »Najlepši trenutek«. Kot običajno, nagradni literarni natečaj poteka v dveh kategorijah: v otroški kategoriji za osnovnošolce do 15. leta starosti in v odrasli kategoriji. Letošnja novost je vzpodbujanje ne le posameznikov, ampak tudi vrstnikov, razredov v osnovnih šolah, da skupaj zapišejo najboljše rime in si prislužijo nagrado za cel razred.

Spoznajte komisijo, ki bo prebirala prispele zapisane pesmi:

  1. Breda Podbrežnik Vukmir, direktorica Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik
  2. Sara Drolc, učiteljica slovenščine na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra v Kamniku
  3. Martina Leskovec, upokojena učiteljica slovenščine na osnovni šoli

Svoje pesmi lahko oddate do 8. 2. 2022 na elektronski naslov animacija@terme-snovik.si. V Zadevo zapišite ZA NATEČAJ 2022, v sporočilu pa poleg svoje pesmi dopišite: ime in priimek, email naslov, mobilni telefon, otroci pa tudi starost, osnovno šolo in razred.

Vabljeni k poslušanju recitalov pesmi in razglasitvi zmagovalcev literarnega natečaja na literarnem večeru, ki bo v sredo, 16. 2. 2022 ob 18.00 uri v Termah Snovik.

Nagradni sklad:

  • Nagrada za NAJ PESEM V OTROŠKI KATEGORIJI: plavalni športni dan za cel razred (4h) v Termah Snovik (izbira termina po vnaprejšnjem dogovoru)
  • Nagrada za NAJ PESEM V ODRASLI KATEGORIJI: 1 nočitev z zajtrkom za 2 osebi v dvoposteljni sobi (vključeno tudi kopanje cel dan na dan prihoda in odhoda, animacijske aktivnosti glede na redni program, Wi-Fi, parkirišče, DDV)

Vsi ustvarjalci oddanih pesmi prejmejo 20 % popust na bazenske in wellness storitve ob 20-obletnici Term Snovik. Nagradni kupon, unovčljiv do 31.12.2022, prejmete na literarnem večeru.

Za dodatne informacije so za vas dosegljivi na telefonski številki 051 313 966 (Katarina Ilić) ali preko elektronske pošte animacija@terme-snovik.si.

Vabljeni, da sprejmete izziv in naj se rime dobro pišejo!

Terme Snovik

 

Tagi