Suzi Asfour: Poletela, od iskre do plamena

Klub poslovne odličnosti Domžal in okolice prisrčno vabi v torek, 15. novembra 2022, v kava bar MJ v Domžale na predstavitev knjižnega prvenca članice kuba Suzi Asfour z naslovom Poletela, od iskre do plamena.

Suzi Asfour je ženska dveh kultur. Strastna popotnica okoli globusa, iskriva plesalka skozi življenje, srčna raziskovalka notranjih globin in zunanjih poljan. Spisala je že veliko različnega gradiva, večinoma strokovnega, knjiga Poletela, od iskre do plamena, pa je njen knjižni prvenec.

Ko je niz težkih življenjskih preizkušenj, avtorico pahnil v globoko krizo, se je pogumno podala na pot raziskovanja, na kateri je njena srčika sprejela boleč razpad vseh težkih plasti, ki so jo hromile, prepoznala svojo zdravo moč in zadihala s polnimi pljuči. Morala je odvreči vse, kar ni, da je lahko objela, vse, kar je. Potopila se je globoko vase, da je tam v breznu svojih ran, zakopano pod pepelom spet našla svojo neuničljivo iskro. Šele takrat je lahko začela razvijati svoj potencial, se odprla osebnemu razcvetu in zaživela življenje, ki je v skladu z njeno pristno naravo.

Suzi Asfour

Suzi  Asfour v knjigi Poletela, od iskre do plamena bralcem iskreno in ranljivo razkrije svojo življenjsko zgodbo, kjer se prepletajo nerazrešena zgodba iz otroštva, soočenje z bolečino, sladkost in grenkoba ljubezni, bogata poklicno pot, velika strast do potovanj ter nenazadnje njena preobrazba. Življenje jo je na pot poslalo z enim samim napotkom, ki se je glasil: “Imela boš lepo življenje, a najprej te bom naredilo močno.”

Pogosto se sploh ne zavedamo, kakšne rane nas razjedajo globoko v naši podzavesti, ki pa v celoti vplivajo na naš način čustvovanja, mišljenja in delovanja. Vzorci in prepričanja, pridobljena skozi vzgojo in okolje, vplivajo na kakovost našega življenja in harmonijo naših odnosov.

Lepo vabljeni na predstavitev knjige, ki bo potekala v torek, 15. novembra 2022 v kava baru MJ v Domžalah s pričetkom ob 18. uri.

Dogodek je brezplačen, organizatorji pa prosijo za predhodno prijavo udeležbe preko spletnega obrazca

Petra Petravič; Foto: Klub poslovne odličnosti Domžal in okolice

 

Tagi