Smooth band v Hiši Kavarna

Smooth band je mlada in energična glasbena skupina, prepoznavna po izvajanju rokenrol glasbe starejših letnic s poudarkom na glasbi Elvisa Presleyja, čigar skladbe so združili v projekt imenovan ALOHA Elvis!.

S projektom so se predstavili v Nemčiji, na glasbenem tekmovanju v sklopu največjega evropskega Elvis festivala »17th European Elvis Festival«. Po izboru žirije in publike so osvojili naziv najboljšega izvajalca Elvisove glasbe v Evropi. Njihov bogat repertoar zajema tudi rok, pop in blues skladbe. Najdejo pa se tudi mirne balade in zahtevnejše jazzy aranžmaje.

V sredo, 7. septembra 2022 ob 19.30 uri prihajajo v butičen ambient priljubljene kavarne Hiša Kavarna v Dobu pri Domžalah.

ALOHA ELVIS – Polk Salad Annie (OFFICIAL VIDEO)

 

Ekipa zna poskrbeti za dober žur in sproščeno vzdušje, zato lepo vabljeni, da si pravočasno rezervirate vstopnice na tel št: 041 701 080 ali osebno v kavarni, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete. Plačilo je mogoče samo z gotovino. Vsi koncerti v Hiši Kavarna bodo izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato ne odlašajte z nakupom vstopnic.

Petra Petravič; Foto: Hiša Kavarna

 

Tagi