Smeh, Funk in Jazz v Blunoutu!

Ta teden bo v Blunoutu zagotovo pravi praznik smeha in glasbe! Pripravite se na nepozabne večere, ki vam bodo ogreli srce in napolnili dušo. Vabimo vas na tri izjemne dogodke, ki ponujajo vrhunsko zabavo in edinstvene glasbene izkušnje.

Blunout je klub za sladokusce, kjer lahko doživite tudi največje slovenske glasbenike v izjemno intimnem vzdušju. Ta teden so za vas pripravili posebna doživetja! Pripravite se na humor, ki vas bo nasmejal do solz, ter na funk in jazz, ki vas bosta zapeljala v svet ritmov in melodij.

23. oktobra 2024 ob 20.00 – RAZPRODANO!

Večer za smeh: Tadej Toš

Tadej Toš, eden najbolj priljubljenih slovenskih humoristov, vas bo nasmejal do solz! S svojimi več kot 20-letnimi izkušnjami na odru, zabava z energičnim nastopom in nenavadnimi zgodbami iz življenja. Če ga še niste spoznali, je sedaj pravi čas, da se mu pridružite. Za tiste, ki ste ga že doživeli – ne zamudite ponovne priložnosti, saj je Toš vedno enkraten!

24. oktobra 2024 ob 20.30

JAZZ večer: Blaž Švagan

Pridružite se jazz večeru z Blažem Švaganom, ki bo predstavil svoj debitantski album Sound in Time. Ta svež projekt združuje vplive sodobne glasbe iz New Yorka z melodijami in ritmi z Balkana. Album je bil izbran za najboljši debitantski album s strani New York Jazz Time-a. Ne zamudite priložnosti, da doživite izjemen jazz večer!

> VSTOPNICE

26. oktobra 2024 ob 20.30

Funk Fact

Funk Fact je zasedba, ki prinaša fuzijo glasbenih vizij štirih prijateljev, ki so se združili v band tik pred pandemijo. Njihov prvi studijski album Unexplainable je bil uspešen, njihov zadnji singel Takes Time pa se je uvrstil med najbolj predvajane skladbe na radiu Val 202. Pridružite se energičnem večeru funky ritmov in odlične glasbe!

> VSTOPNICE

Se vidimo v Blunoutu?

Sorodni prispevek:

Blunout fest: Flirrti prihajajo na koncert leta v Športno dvorano Domžale!

Tagi