Skupina Help! A Beatles Tribute prihaja v Kavarno Hiša

V priljubljeni Kavarni Hiša na Dobu pri Domžalah se že pripravljajo na letošnji prvi junijski butični koncert, ki bo v kolikor bo vreme dopuščalo, vsekakor potekal na prekrasnem zelenem vrtu domačije zgrajene v sredini 18. stoletja, kjer pogled seže vse tja do Julijskih Alp. Lepo vabljeni v sredo, 7. junija 2023 ob 19. 30 uri v Kavarno Hiša na butični koncert skupine Help! A Beatles Tribute.

Posnemovalci svetovno znane skupine The Beatles, ki se imenujejo po skladbi Help!, prihajajo iz Naklega. Matic Pelcel, (John Lennon), Žiga Stanonik (George Harrison) Gašper Oblak (Ringo Starr) in Ernie Mendillo (Paul McCartney), ki pa je Američan. Preselil se je v Slovenijo in se tukaj tudi poročil.

Člani skupine HELP! – A Beatles Tribute se s svojim energičnim nastopom in preciznostjo ne trudijo le igrati in peti kot pravi Beatli, ampak jim sledijo tudi v videzu. S suknjiči, inštrumenti in pričeskami. Za seboj imajo že več kot 600 koncertov na številnih prizoriščih doma in Evropi. Njihov glasbeni repertoar vključuje komade legendarnih The Beatles od začetkov, pa tja do konca njihove kariere.

Lepo vabljeni v sredo, 7. junija 2023 ob 19. 30 uri v prekrasen ambient Kavarne Hiša na še enega izmed butičnih koncertov, ki jih za letošnjo pomlad in poletje pripravljajo v romantičnem ambinetu priljubljene kavarne.

Vsi koncerti bodo izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato si še pravočasno rezervirate vstopnice, ki so že naprodaj na tel. št.: 041 701 080 ali osebno v Hiši Kavarna, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete.

V kolikor bo vreme dopuščalo, bo to drugi letošnji butični koncert, ki ga bodo izpeljali na prekrasnem vrtu priljubljene Kavarne Hiša v romantičnem soju večernih luči.

Lepo vabljeni.

Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

 

Tagi