Saša Einsiedler: Kako osebne izzive spremeniti v zmage

Kulturno prosvetno društvo Drouzd lepo vabi v torek, 6. junija 2023 ob 19. 30 uri v Kodrovo Dvorano Kulturnega doma Radomlje na prvo junijsko predavanje v sklopu cikla pogovornih večerov, ki potekajo na temo “Življenje živimo radostno in lepo”. Predavala bo Saša Einsiedler, mentorica za osebni razvoj.

Mnogi Sašo Einsiedler poznajo predvsem iz pisanja medijev in prispevkov, ki so dostopni na Yotube kanalu, kjer Saša iskreno spregovori o življenjskih izzivih in spoznanjih, ki ji pomagajo na poti skozi življenje. Za tokratno predavanje, ki bo potekalo v organizaciji kulturnega prosvetnega društva Drouzd v torek, 6. junija 2023 s pričetkom ob 19. 30 uri v Kulturnem domu Radomlje, je izbrala naslov Kako osebne izzive spremeniti v zmage. Prosili smo jo za nekaj več informacij o vsebini predavanja, o razlogih, zakaj je terminologija v dialogih tako zelo pomembna in o samopodobi.

Saša Einsiedler o sebi pravi: “Sem samo jaz, dušica, ki nosi ime Saša. Imam veliko vlog v tem življenju. Sem mama, hčerka, babi, partnerka, sestra, poslovna ženska, prijateljica, navdušenka nad odkrivanjem človeških potencialov… In še mnogo več od tega.”

Za predavanje ste izbrali naslov “Kako osebne izzive spremeniti v zmage”. Zakaj je terminologija v dialogih (tudi takrat, ko “se pogovarjamo sami s seboj”) pomembna?

Zato, ker naše misli, če jih mislimo dovolj dolgo, postanejo naša prepričanja, ta pa krojijo naša življenja. Če si pripovedujemo zgodbo, da nismo dovolj dobri, naš um meni, da so to naša navodila, kako se vesti, kako se počutiti in to postane naša resničnost.

Ste avtorica priročnika Moja samopodoba je moja odločitev. 

Samopodoba je temelj vsega. Če misliš, da si ne zaslužiš ljubezni, boš nezavedno naredil vse, da je res ne boš občutil in se obdal z ljudmi, ki ti je ne bodo zmožni dati. Če misliš, da ti ne pripada obilje, boš revež. Samopodoba je temelj!

Komu je predavanje namenjeno?

Vsem, ki se soočajo z izzivi in bi se radi izkopali iz začaranega kroga. Oh, če se te dotakne samo en stavek, je to že ogromno. Potrebno je samo začeti s spremembami, narediti prvi korak. Ena od zelo koristnih stvari, ki jih bom podelila je, kako utišati tok misli, ki nam ne dajo miru in nas vlečejo navzdol.

Če želite spoznati strategije, kako lahko osebne izzive spremenite v zmage, lepo vabljeni v torek, 6. junija 2023 ob 19. 30 uri v Kodrovo Dvorano Kulturnega doma Radomlje na prvo junijsko predavanje, ki ga organizira Kulturno prosvetno društvo Drouzd in poteka na temo “Življenje živimo radostno in lepo.”

Obvezne predhodne prijave po e-mailu na naslov: ema.smodis@gmail.com

Priporočen dar 10 eur.

Petra Petravič; Foto: FB profil Saša Einsiedler

Tagi