Pogovorni večer z Minko Gantar

"Kako postati zavestni ustvarjalec svojega življenja"

Kulturno prosvetno društvo Drouz vljudno vabi na drugo predavanje iz cikla pogovornih večerov, ki potekajo na temo “Življenje živimo radostno in lepo.” Gostja tokratnega predavanja, ki bo v torek, 29. novembra 2022 ob 18. uri v Kulturnem domu Radomlje, natančneje v Kodrovi dvorani, bo Minka Gantar.

V sklopu cikla pogovornih predavanj, bodo v organizaciji Kulturnega prosvetnega društva Drouz gostili še Brigito Langerholc in Tejo Gradišnik. Naslov prvega predavanja, ki je potekalo v začetku novembra je bil “Kako z ironijo premagati in prenašati norosti tega sveta“, gost večera je bil pater dr. Karel Gržan.

Naslov drugega predavanja, ki bo v torek, 29. novembra 2022 ob 18. uri v Kulturnem domu Radomlje je “Kako postati zavestni ustvarjalec svojega življenja”. Predavala bo Minka Gantar, svetovalka za zdrav življenjski slog.

Vstop je prost. Priporočen dar je 10€.

Predavanja v letu 2023

Lepo vabljeni tudi na preostali dve predavanji, ki bosta potekali v letu 2023. Brigita Langerholc bo imela predavanje v torek, 10 januarja 2022 ob 18.00 uri z naslovom “Do cilja in naprej”, medtem, ko bo predavanje od Mateje Gradišek potekalo v torek, 7. marca 2023 ob 18.00 uri z naslovom “Odločam se za novo”.

Vljudno vabljeni.

Kulturno prosvetno društvo Drouz

Tagi