Pogovorni večer z Brigito Langerholc

Kulturno prosvetno društvo Drouz vljudno vabi v torek, 10. januarja 2023 ob 18. uri v Kulturni dom Radomlje na tretje predavanje iz cikla pogovornih večerov, ki potekajo na temo “Življenje živimo radostno in lepo.” Gostja pogovornega večera bo nekdanja vrhunska športnica in znana coachinja z dragocenimi znanji, Brigita Langerholc.

Predavateljica in gostja tokratnega pogovornega večera v Kulturnem domu Radomlje, natančneje v Kodrovi dvorani, bo vsem dobro znana nekdanja vrhunska športnica, atletinja, danes bojevnica in mentorica mentalnih in dihalnih tehnik, certificirana inštruktorica Jose Silva UltraMind ESP metode, nosilka in aktivatorica izvornih kod Svetlobnega jezika, učiteljica Ašhtanga joge ter zvedava raziskovalka, Brigita Langerholc.

Naslov tokratnega predavanja je “Do cilja in naprej“, ki je tudi naslov knjižnega prvenca v katerem Brigita Langerholc iskreno opiše in tako razkrije marsikomu še nepoznane trenutke svojega življenja. Kako se je odločila biti zdrava in kako jo je zaznamovalo izjemno četrto mesto na olimpijskih igrah v Sydneyju in divji procesi, ki so sledili …

Brigita Langehrolc, (foto: FB profil)

»Morala sem se sesuti kot vreča bolečih mišic, da sem se postavila zase in dojela, da sem zdrava. Zdaj grem z ljubeznijo DO CILJA IN NAPREJ.« odlomek iz knjige Do cilja in naprej

Na predavanju, ki ga v Kulturnem domu Radomlje v torek, 10, januarja 2023 ob 18. uri pripravlja Kulturno prosvetno društvo Drouz, bo Brigita Langerholc predstavila svoje ugotovitve o športu. Spregovorila bo o poti, ki jo je prehodila, da se je iz bolehne deklice izoblikovala v vrhunsko športnico in procesu, ki jo je vodil do coachinje z dragocenimi znanji. Govorila pa bo tudi o delfinih, depresiji, življenju, ajuaski in ljubezni, ki je bilo glavno vodilo pisanja knjige “Do cilja in naprej“.

Vsekakor si bo prizadevala, da obiskovalcem predavanja ponudi navodila, kako naj odprejo srca. Marsikdo bo lahko v njeni zgodbi prepoznal tudi delček svoje zgodbe in tako pridobil navdih, idejo, zamisel ali samo kakšen svetel korak, kako naprej v soočanju z mnogimi izzivi.

Brigita Langerholc je doživela številne zgodbe in srčno verjame, da je super, če jih lahko človek deli naprej, za kar je tudi izjemno hvaležna. Če bi se danes ozrla nazaj bi Brigiti, kakšna je bila nekoč, vsekakor položila na srce, naj se ne obremenjuje v tolikšni meri za vsako malenkost. Sprva na stezi, nato v življenju, kajti Life is beautiful.

Lepo vabljeni na predavanje, ki bo posvečeno življenju v vsej svoji preprostosti.

Vstop je prost. Priporočen dar je 10€.

Vljudno vabljeni.

Tagi