Noč buč 2020 na Facebooku

Vsako leto v mesecu oktobru se Vaška pot v Preserjah za en večer spremeni ulico umetnin iz buč. Zaradi sprejetih ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja novega koronavirusa in trenutne situacije, so se v Športnem društvu Preserje odločili, da bodo namesto njihovega družabnega dogodka Noč buč v Preserjah, organizirali razstavo buč preko Facebook strani.

“Zaradi sprejetih ukrepov in današnje situacije, se moramo odpovedati družabnemu dogodku Noč buč in degustaciji najboljših domačih dobrot. Upamo, da bo že naslednje leto naše druženje nazaj,” so v povabilu za sodelovanje na razstavi preko njihove Facebook strani zapisali v Športnem društvu Preserje.

Kako lahko sodeluješ letos:

  • Izreži čim bolj kreativno bučo
  • Zraven postavi listek z imenom buče, datumom kreacije in fotografiraj
  • Sliko objavi na Facebook stran ŠD Preserje
  • Všečkaj tebi najljubše buče in k temu povabi tudi druge

V kolikor nimate FB strani, jim lahko svojo sliko pošljete na e-naslov preserje.sd@gmail.com in jo bodo v vašem imenu objavili sami. Tri buče, ki bodo do 30. oktobra 2020, do 12. ure prejele največ všečkov, bodo bogato nagradili:

  1. NAGRADA: TUŠ Preserje – bon v vrednosti 40 EUR
  2. NAGRADA: Papirnica Lipa – bon v vrednosti 30 EUR
  3. NAGRADA: Fast food Dželo – bon v vrednosti 20 EUR

V kolikor bo več buč z enakim številom všečkov, bodo med njimi naključno izžrebali nagrajence. Nagrajence bodo objavili 31. oktobra 2020 in se z njimi dogovorili za način prevzema nagrade.

Da bo še bolj zabavno, povej še svojim prijateljem!

Ostale informacije si preberi na spletni strani ŠD Preserje ali FB strani.

Miha Ulčar; Foto: ŠD Preserje

 

Tagi