Nepozaben nastop Lah-ov Boris s Prijatelji na Avsenikovem festivalu

Prenos v živo na našem portalu

Festival Avsenik 2024 bo od 23. do 25. avgusta 2024 v Begunjah na Gorenjskem prinesel tri večere z več kot 20 zasedbami, ki bodo izvajale uspešnice ansambla bratov Avsenik. V sklopu festivala bo v dvorani pod Avsenikovo marelo potekal zanimiv spremljevalni program, kjer se bo predstavil edinstven ansambel Lah-ov Boris s Prijatelji. Dogodek bomo v živo prenašali tudi na spletnem portalu Domžalec.si, in sicer jutri, v petek, 23. avgusta, od 15.20 dalje.

Ansambel Lah-ov Boris s Prijatelji je nekaj posebnega. Glasbeniki so se spoznali in povezali izključno preko socialnih medijev, kar jim je omogočilo, da v času, ko je svet zaradi koronskih ukrepov postal bolj virtualen, ohranijo svojo strast do glasbe. Kljub temu, da so se spoznali na spletu, so skozi čas postali tesni prijatelji, ki jih združuje ljubezen do glasbe.

Njihova povezanost in medsebojna podpora se odražata v njihovih izvedbah, kjer s kvintetovskim načinom izvajanja ohranjajo in širijo bogato glasbeno tradicijo. Poseben poudarek dajejo tudi petju v tercetu, kar ustvarja edinstven zvok in vzdušje, ki ga prinašajo svojim poslušalcem.

Z nastopom na Festivalu Avsenik 2024 želijo svojo glasbo in dobro voljo poneseti med širše občinstvo, pri čemer izvajajo melodije s srcem in strastjo. Njihov nastop si boste lahko v živo ogledali jutri od 15.20 dalje na našem spletnem portalu.

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: Ansambel Lah-ov Boris s Prijatelji

Tagi