Nažgani vikend v Mestnem kinu Domžale

Od 13. do 15. maja 2021, ob 20 uri vas ekipa Mestnega kina Domžale po dolgem času ponovno vabi v dvorano z najboljšimi filmi v mestu.

Trenutno je ob upoštevanju vseh predpisanih omejitev v dvorani na posamezni projekciji lahko do 10 gledalcev, zato pohitite z nakupom vstopnice! Obiskovalce prosijo, da se držijo vseh zaščitnih in higienskih ukrepov (več o tem si lahko preberete na povezavi tukaj).

Vstopnice lahko rezervirate prek elektronske pošte obvescanje@kd-domzale.si ali s klicem na 01 722 50 50, nakup pa je možen tudi prek spleta na portalu Mojekarte. Zaradi specifičnosti organizacije in dogodka samega popustov izjemoma žal ne bo možno koristiti. Vrata Mestnega kina Domžale in blagajna se bosta na Nažgani vikend odpirala ob 19.45.

Če bi večer raje preživeli doma, pa vas seveda vabijo k ogledu katerega drugega odličnega filma iz ponudbe v spletni dvorani Mestnega kina Domžale.

“Z veseljem vam tudi sporočamo, da smo dobro izkoristili čas, ko je bil naš projektor ugasnjen, saj smo obnovili prezračevalni sistem v dvorani, ki z novo avtomatiko skrbi za dovod in izmenjavo zraka v dvorani. Tako je zrak vedno čist in svež. Dvorana Mestnega kina Domžale je nasploh posebna, saj zrak v dvorano dovajamo pod sedeži, kar pomeni, da ima vsak sedež svojo klimo!”, še sporočajo iz Mestnega kina Domžale.

Se vidimo v kinu!

Nažgani

komična drama / Druk / režija: Thomas Vinterberg / scenarij: Thomas Vinterberg, Tobias Lindholm / igrajo: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Magnus Millang, Lars Ranthe, Maria Bonnevie, Helene Reingaard Neumann, Susse Wold / 2020, Danska / distribucija: Cinemania / 116′ / IMDb

Mads Mikkelsen in Thomas Vinterberg po Lovu ponovno združita moči, tokrat v zgodbi o štirih prijateljih, ki se lotijo nenavadnega eksperimenta, da bi ugotovili, ali lahko z malce alkohola postanejo srečnejši ljudje in boljši učitelji.

Norveški psihiater Finn Skårderud je postavil teorijo, da se ljudje rodimo z 0.5 promila prenizko ravnijo alkohola v krvi ter da zmerna opitost odpre našega duha, prežene težave in podžge ustvarjalnost. Martin in njegovi trije prijatelji, vsi štirje zdolgočaseni srednješolski učitelji, se lotijo drznega eksperimenta: če je Churchill dobil drugo svetovno vojno zavit v oblak alkohola, kdo ve, kaj lahko nekaj kapljic stori zanje in za njihove učence … Mads Mikkelsen in Thomas Vinterberg po Lovu ponovno združita moči, tokrat v zgodbi o štirih prijateljih, ki se lotijo nenavadnega eksperimenta, da bi ugotovili, ali lahko z malce alkohola postanejo srečnejši ljudje in boljši učitelji.

Festivali, nagrade: Cannes (uradni izbor); Toronto (svetovna premiera); San Sebastián (skupinska nagrada za najboljšega igralca); nagrade Evropske filmske akademije za najboljši film, režijo, scenarij in igralca; oskar za najboljši mednarodni film.

Več o filmu Nažgani, ki bo v Mestnem kinu Domžale na sporedu v četrtek, 13., petek, 14. in soboto, 15. maja 2021, s pričetkom ob 20. uri, si lahko preberete na povezavi tukaj.

Miha Ulčar; Foto: Mestni kino Domžale

 

Tagi