Na Studenec prihaja monokomedija: Nikoli ni prepozno

Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan pri Domžalah lepo vabi v sredo, 21. junija 2023, ob 21. uri v Poletno gledališče Studenec k ogledu monokomedije z naslovom NIKOLI NI PREPOZNO.

Monokomedija je nastala v produkciji Kulturnega društva Mirana Jarca Škocjan v njej pa nastopa žlahtna komedijantka Mojca Fatur. Rdeča nit monokomedije je iskanje smisla in ravnovesja, pri čemer se izkaže, da za pogovor s svojo podobo v zrcalu ni nikoli prepozno.

Alja je vse v enem in ena za vse. Po letih kuhanja, pranja, prevažanja otrok, podpiranja moža na njegovi karierni poti in usklajevanja dela v družinskem podjetju je prišel čas za spremembo. Odločila se je slediti svojim mladostnim sanjam, v roke spet prijela frizerske škarje in se lotila izboljševanja sveta pod geslom »zadovoljna stranka – boljši svet«.

Nikoli ni prepozno je le eno izmed gledaliških del, ki jih bodo v sklopu 23. Kulturnega poletnega festivala Studenec uprizorili na odru Poletnega gledališča Studenec.

Vstopnice za ogled monokomedije NIKOLI NI PREPOZNO so na voljo na 051 61 61 51, 051 61 41 41 in www.studenec.net, kjer so dostopne tudi podrobnejše informacije o sami gledališki predstavi. Prevzem vstopnic bo mogoč na blagajni Poletnega gledališča Studenec na dan prireditve (v sredo, 21. junija 2023) od 19.30 dalje.

Petra Petravič; Foto: Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan pri Domžalah

 

Tagi