Moravške Lilije praznujejo 5. rojstni dan

Mažoretno društvo Moravške Lilije nosi ime po znani moravški legendi o pravi ljubezni na gradu Lilenberg (Limbarska gora). Ustanovljeno je bilo 11. septembra 2017 in dekleta že od vsega začetka z zanimivimi koreografijami in natančno izpeljanimi gibi, z veseljem sodelujejo na občinskih in drugih prireditvah, ter s ponosom in številnimi dosežki zastopajo moravško občino na tekmovanjih.

Povezujejo jih vnema in pripadnost, kar uspešno združujejo z neusahljivim virom idej in energijo, s pomočjo katere se rojevajo številni uspešni projekti, ki puščajo prijetne spomine.

V želji, da bi skupaj s prijatelji, znanci in ljubitelji prelepih koreografij, praznovali 5. obletnico delovanja, vas lepo vabijo, da se jim pridružite v petek 16. septembra 2022 ob 18.00 uri v dvorani KD Moravče in skupaj z njimi praznujete pomemben jubilej.

Na dogodek so povabili tudi priznano svetovalko za celovito podobo osebnosti gospo Leo Pisani, ki bo obiskovalcem približala kulturo oblačenja in obnašanja na javnih prireditvah.

Lepo vabljeni

Petra Petravič: Foto: Moravške Lilije

Tagi