Mažijev grič na Gradiškem jezeru gosti butični koncert zasedbe Mrfy

Mažijev grič je skrit kotiček v zavetju narave. Čaroben prostor prireditev, glasbe, smeha, prijateljev, objemov in občudovanja naravnih lepot, v samem osrčju Slovenije ob Gradiškem jezeru. V petek 19. maja 2023 bo ob 21. uri gostil kocert zasedbe Mrfy.

Dogodek organizira Humanitarni zavod Vrba in sonce, ki ga sestavljajo fantje in dekleta iz lokalnega okolja, ki si želijo prebuditi glasbeni utrip in dogajanje na Mažijevem griču ob Gradiškem jezeru. Prav tako si želijo in prizadevajo povezovati ljudi iz lokalne skupnosti in bližnje okolice.

V petek 19. maja 2023 ob 21. uri lepo vabljeni na Mažijev grič, kjer v goste pod Tentart šotor prihaja slovenska zasedba MRFY, ki je svoj prvenec izdala leta 2018. Od takrat dalje pa so več let namenili ustvarjanju svežega materiala, ki so ga združili pod imenom Use. “S skladbami, ki so v različnih smereh, smo se naučili ne samo odpirati vrata, ampak tudi pokukati v sobo,” je povedal Gregor Strasbergar, pevec in kitarist skupine, ki si je v novem poglavju glasbenega ustvarjanja dala duška in si veliko več upala in manj omejevala.

Rezultat je deset med seboj popolnoma različnih skladb. Za skladbo Prjatučki so pred kratkim prejeli tudi prestižno nagrado Zlata Piščal.

Vstopnice za butični koncert v objemu narave na Mažijevem griču so že naprodaj na spletni strani www.mazijevgric.si, kjer so objavljene podrobnejše informacije tudi o prihajajočih dogodkih. Vstopnice za koncert zasedbe Mrfy, ki bo v petek, 19. maja ob 21. uri so dostopne tukaj.

Lepo vabljeni.

Petra Petravič; Foto: Humanitarni zavod Vrba in sonce

Tagi