Koncert Marko Škugor

V nedeljo, 11. septembra 2022 ob 21. uri lepo vabljeni v poletno gledališče Studenec, kjer se bo odvijal koncert Marka Škugorja.

Kljub mladosti, Marko Škugor že beleži številne uspehe in nagrade. Pevsko pot je pričel s klapami, leta 2013 pa se je podal na samostojno glasbeno pot. V letu 2017 je s pesmijo Samo ti si zmagal na Festivalu dalmatinskih šansonov v Šibeniku, z Oliverjem Dragojevićem pa je posnel duet Samo s tobom sam upoznao ljubav, ki velja za ljubezensko himno.

Čuvam misto, Ako grijeh je, Kako te jubim ja, Kap vode, Oće duša vanka tila – so le nekatere izmed uspešnic priljubljenega pevca Marka Škugorja, ki polni dvorane tako doma, kot v tujini.

Po uspešni aprilski turneji se ponovno vrača na slovenske odre. V nedeljo, 11. septembra 2022 ob 21. uri bo nastopal na odru poletnega gledališča Studenec.

Na odru vedno poskrbi za prav posebno doživetje dalmatinskih ritmov s prizvoki opernega petja, ki so pravi balzam za dušo in ušesa. Organizatorji verjamejo, da bo tudi tokrat pričaral nepozabno vzdušje, zato lepo vabljeni v nedeljo, 11. septembra 2022 ob 21. uri v poletno gledališče Studenec.

Petra Petravič; Foto: Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan

 

Tagi