Klapa Sidro z dobrodelnim koncertom v Kavarni Hiša

Priljubljena vokalna skupina s šestimi člani, ki sliši na ime Klapa Sidro z DOBRODELNIM koncertom prihaja v goste v Kavarno Hiša v Dob pri Domžalah v sredo, 30 avgusta 2023 ob 19. 30 uri.

Glasbeno podkovani fantje, najsibodi pevsko ali instrumentalno, prihajajo iz okolice Lukovice in skupaj prepevajo že od davnega leta 2012. Klapa pomeni druženje in iz druženja na rojstnodnevnih zabavah ter skupnega prepevanja je nastala vokalna Klapa Sidro.

Na prvi pogled se morda zdi, da Blaž Andrejka, Matej Avbelj, Rok Avbelj, Blaž Berlec, Janez Lebar in Anže Kovačič nimajo ničesar skupnega, vendar jih povezuje tesno prijateljstvo in pa ljubezen do zvena prelepih harmonij.

Klapa Sidro – Če bi šla z menoj (Kvatropirci cover)

Navdušujejo se nad slovenskimi, dalmatinskimi in tujimi napevi, njihov repertoar pokriva vse od slovenskih ljudskih, slovenskih umetnih, dalmatinskih ljudskih in dalmatinskih umetnih skladb, pa tudi tujih angleških napevov. Pesmi prepevajo acapella ali ob spremljavi kitare.

Dobrodelni butični koncert v Kavarni Hiša

Fantje so se odločili za plemenito gesto. Celoten honorar nastopa, ki ga bo Klapa Sidro imela v sredo, 30. avgusta 2023, ob 19. 30 uri v priljubljeni Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah bodo fantje namenili v dobrodelne namene družini, ki je minulih poplavah izgubila dom.

Lepo vabljeni, da si pravočasno rezervirate vstopnice na tel št: 041 701 080 ali osebno v Kavarni Hiša, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete.

V kolikor bo vreme dopuščalo, bo to letošnji zadnji avgustovski butični koncert, ki ga bodo izpeljali na prekrasnem vrtu priljubljene Kavarne Hiša v romantičnem soju večernih luči.

Lepo vabljeni.

Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

 

Tagi